Благодаря !
Оригинален фърм Diva FullHD - v.2280 - 24.09.2009
Оригинален фърм Diva FullHD - v.4821 - 03.12.2010
Оригинален фърм Diva FullHD - v.7.3.14 r.5283 - 17.02.2011
Оригинален фърм Diva FullHD (SDK4) - v.7.5.0 r.2285 - 04.03.2011
Modfirm PlayOn!X - (by mikka) Optware friendly r.4824 rev.4 - 01.02.2011
Modfirm PlayOn!X - Optware friendly r.4824 rev.5.1 - 03.09.2011
Modfirm Mede8er - Full v.4.0.5 - 30.11.2011
Modfirm MedeOn - Full v.1 Shizzl Mod V3.2 (HD Audio) - 07.07.2011
Modfirm PlayOn!HD r.4824 - 09.01.2011
Оригинален фърм PlayOn!HD (SDK4) - v7.4.x r.5440 - 16.08.2011
Друг базиран на PlayOn!HD
Друг базиран на Diva
Друг базиран на E-Boda
Друг базиран на MedeOn
Друг базиран на Iconbit
Друг базиран на Asus
Оригинален фърм PlayOn!HD (SDK4) - v7.4.4.r7317 - 31.01.2012
Flashstrong IPTV MOD 5405 (SDK3)
Litoff modfirm PlayOn!HD (SDK4)
Благодаря !
това излиза след като натисна menu PB210020.JPG - Prikachi.com споделяне на снимки в Интернет
Здравейте! Ето линк за най-новия фърм от IconBIT където има вече и БГ меню:
http://dl.dropbox.com/u/64262799/Ico...2)_2.02_RU.zip
P.S. @itzo Утре като се прибера ще видя какви опции има при мен, но на прима виста съм сигурен че Дивата не разпознава проектора като 3D устройство.
P.S. @hell Моля да се сложат последните версии на фърмуерите в първия пост, този на IconBIT и един от предната страница на Bast Castle, на който му е махнат андроида.
При пуснат филм в SBS, бутон "Меню" дава избор на:
Субтитри, Аудио, Върви до, Повторение вкл., Повтори всички, Повторение изкл., 2D, 3D simulation, 3D Syde By Syde, 3D Тop Bottom, Настройки видео, Аудио настройки.
Аз лично не съм попадал на информация в плеъра, за съвместимост със свързано с него устройство.
Колкото до работата на проектора в 3D режим, мисля че поне на сайта на производителя му би трябвало да има информация за поддържаните формати, настройки и т.н. В краен случай форуми на подобна тематика.
IMAG0251.jpgIMAG0253.jpg
Ето какво дава при мен като е пуснат филм (без значение дали е 3D), но когато е свързан към 3D телевизор. Имам възможността да ползвам плеъра и с обикновен LCD телевизор и тогава опциите за 2D към 3D, SBS и TUB просто ги няма!
Добър вечер на всички ! Прочетох темата и имам няколко въпроса относно този плеър. В България само от тук ли може да се закупи www.topdigital.bg и Технополис, има ли други магазини които да го предлагат ? Другият ми въпрос е свързан с WiFi възможностите на устройството. Ако си взема този плеър без HDD и реша да си пускам Full 3D през мрежата, чрез рутър ще имам ли проблем (защото прочетох в темата, че има някакъв проблем с bitrate-a при възпроизвеждане по DLNA ) ? И щом има негови клонинги с дисплеи, може ли да се намерят и закупят от някъде ?
Този пост е редактиран от spark33; 24-11-12 в 19:01.
Нещо не мога да вляза в ДИВАта през IP,
ВТ е включен, но дава: "Chrome could not connect to"
с последния софт на Литофф съм...
с IP-то което ми изписва в настройките на Дивата не става,
добавих :1024 и тръгна.
Благодаря
Този пост е редактиран от wizli; 26-11-12 в 19:05.
Здравейте , от днес имам този чудесен плеър , с който смених старата Дива медия център и съм много доволен от покупката си, страхотен. Браво на Дейзи. Дори сложих харда от Дивата и тръгна без проблем, всичко ми се запази . Сега почвам темата от началото за да се запозная обстойно с машинката . SPARK33, Diva се продаваше преди в Densi и Handy .Стария плеър го купих от Densi .
Сега малко впечатления : С оригиналния фърм при старт на плеъра ми излизаше стартовия прозорец като след флашване, дори като бях настроил всичко. При следващо пускане пак така стана и реших да сменя фърма с този от фирмения сайт. Версията, която свалих се оказа по стара от оригиналната-r8183. След флаша буутлоудера се смени с по-нов от оригиналния , макар че флашнах с по-стар фърм. А това се оказа и единствения достъпен, защото най-новия фърм е премахнат с презумцията че се работи по нов. Сигурно е бъгав... Та този проблем с началния екран изчезна . Мога и веднага да експериментирам с моднатите, но все пак чудото е на няколко часа и сега ще изгледам някой филм и тогава. Прави ми впечатление, че в сравнение със старата ми Дива звука е по-добър,може би и образа ,но това е по- скоро от еуфория. Много бързо ми сменя парчетата в един концерт на Adele в MKV, направо мигновено ! За сега това е , хайде със здраве .
- - - Обновено - - -
Ето къде може да намериш дива продукти http://www.topdigital.bg/index.php?p=11
Този пост е редактиран от ceco7; 26-11-12 в 02:40.
Здравейте!Любопитен съм дали този плеър има проблем с фреймрейт 23.976 . Повечето филми в контейнер mkv са с такава честота.Всички плеъри на база чипа на Риълтек досега излезли го имат този проблем - този изключение ли е.Проблема се проявявал в прескачане на образа на всеки 40 секунди /пиша по смомени/ заради разликата в кадрите до 24. Дори новият 3Д плеър на mede8er го има ,което навежда на мисълта ,че проблема е с чипа ,а не софтеура.За плеърите на база Сигма дизайн това никога не е било проблем /по форумите има пряко сравнение и оценка на качеството/
Аз съм с RTD1185DD и досега не съм забелязал такъв проблем?
В крайна сметка ако си купувам 3D плеър, кой чип е за предпочитане ? RTD1185DD или sigma designs smp8647 ?
UP:сега има друг проблем - добавих 3 торента да се свалят,
но всеки път когато свалянето стигне донякъде, ДИВАта забива и след рестарт от контакта торентите са пак на 0%
Ограничих download до 400kb, торентите до 3 и пак същия резултат.
Често като добавям нов торент дава грешка - невалиден фаил...
Някой да ме светне как да оправя този проблем?