Оригинален фърм Diva FullHD - v.2280 - 24.09.2009
Оригинален фърм Diva FullHD - v.4821 - 03.12.2010
Оригинален фърм Diva FullHD - v.7.3.14 r.5283 - 17.02.2011
Оригинален фърм Diva FullHD (SDK4) - v.7.5.0 r.2285 - 04.03.2011
Modfirm PlayOn!X - (by mikka) Optware friendly r.4824 rev.4 - 01.02.2011
Modfirm PlayOn!X - Optware friendly r.4824 rev.5.1 - 03.09.2011
Modfirm Mede8er - Full v.4.0.5 - 30.11.2011
Modfirm MedeOn - Full v.1 Shizzl Mod V3.2 (HD Audio) - 07.07.2011
Modfirm PlayOn!HD r.4824 - 09.01.2011
Оригинален фърм PlayOn!HD (SDK4) - v7.4.x r.5440 - 16.08.2011
Друг базиран на PlayOn!HD
Друг базиран на Diva
Друг базиран на E-Boda
Друг базиран на MedeOn
Друг базиран на Iconbit
Друг базиран на Asus
Оригинален фърм PlayOn!HD (SDK4) - v7.4.4.r7317 - 31.01.2012
Flashstrong IPTV MOD 5405 (SDK3)
Litoff modfirm PlayOn!HD (SDK4)
Здравейте,
точно, когато реших да сменя стария си "Privileg" с тази "Diva...", се оказа, че е изчерпан.
Дали е спрян, или се очаква нов модел!?
Ти къде го търси? В Технополис има и вер.2 и вер.3 (с DVB-T тунера)
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...PREMIUM-CENTER
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...-DIVA-3D-DVB-T
Този пост е редактиран от podredko; 05-11-14 в 12:56.
Здравейте, преди седмица си взех Diva FullHD Premium Center 3D + DVB-t декодер . През няколко минути ми дава зелен екран, търсих из темите по форума решение на проблема, но не намерих този модел, ако някой даде линк за решаване на проблема ще съм много благодарен.
В "Технополис" - "Бизнеспарк" нямаше останали бройки.
В МОЛ "Сердика" също.
Служителите обещаха да потърсят някъде из страната.
Очаквам обаждане.
Можеш да го поръчаш от Технополис и онлайн. Доставката е безплатна.
С v 10.1.24 r10521 , не съм пробвал да го сменям, защото не намерих тема с информация за този модел във форума. Фърмуери за кой модел биха станали за моя? Не съм запознат с тези плеъри но чипсета е RTD1186, телевизора е sony kdl-42w80xB ако има значение. А зелените екрани ги дава произволно, през няколко минути. Лошото е , че забива плеъра. Само с изключване от захранването се оправя. Гледането на филми е кошмар.
Благодаря, вече го направих.
Оставам с впечатлението, че смяната на фърмуера е едва ли не през ден.
Необходимо ли е, и защо?
Когато преди повече от година купих плеъра, той беше със същия фърмуер. Но го смених веднага така че, съвета ми е да опиташ да смениш фърмуера.
Фърмуерите за версия 1, в която ти си пуснал поста си, стават за версията с DVB-T тунера. НО, винаги има едно но, за най-новите версии, първо се сменя бутлоудъра, а в повечето случаи те не поддържат ТВ тунера.
Как се сменя бутлоудъра и самия фърмуер съм го описал няколко страници назад, като съм дал и линкове. Ако линковете не работят пиши за да ги подновя.
Линковете са за модифициран фърмуер от iNext, с него съм от както е купен плеъра и единствено не чете (плейва) филми с h265 кодировка, но този тип не се поддържа от нито един друг плеър с чип RTD1186 без значение от фърмуера!
Здравейте,отскоро се сдобих с АС Rian73100 Playon!HD и от два дни се боря с него и не мога да се справя.Изчетох и двете части на форума за DIVA HD но не намерих решение на моя проблем. Проблема е че не успявам да стартирам субтитрите.Пробвах всички фърмуери от Support :: AC Ryan | Defining Digital Entertainment но все ми изписва че субтитрите са изключено макар да съм ги включил от менюто и съм сложил на кирилица.Субовете са коректни защото като ги пусна през медия сървъра на телевизора по DLNA няма проблем.Забравих да спомена че плеара за в момента е без хард диск и филмите се пускат от компа по DLNA.Ако може мякой да помогне ще съм му благодарен.
Ми то последното изречение казва всичко, поне според мен, а ти без малко да забравиш да го споменеш. Не си и споменал какъв DLNA - медиен сървър ползваш, щото аз с доста имах проблеми, по отношение на субовете. Без да изпадам в подробности, ще кажа само, че в момента съм със serviio и с него субовете вървят нормално.
Забравих да спомена, че и с PS3 media server става номера, но филмите трябва да се пуснат от папка "декодиране".
Този пост е редактиран от ellidess; 09-11-14 в 12:58.
Принципно по DLNA има проблем със субтитрите. Коя програма ползваш на компа за медия сървър ?
Ползвам Twonky7 понеже тя е съвместима с TV-то,но се съмнявам да е от нея понеже когато го взех плеъра субтитрите си вървяха.Тогава беше с този фърм- Firmware v7.4.4.r7317 - European Edition ,но менюто беше много бавно и реших да го сменя......и от тогава постоянно изписва СУБТИТРИ--ИЗКЛЮЧЕНИ независимо какъв е релийза на филма,колко е голям или с кой фърмоер съм.
Имаше една програма за DLNA сървър, за която писаха във форума на AC Ryan, че става да подкарва и субтитри. Преди години я бях пробвал и нямах проблеми, но за съжаление не си спомням името й.