Здравейте, трябва ми линк за v9.5.42 r8010 (Media Player DIVA Full HD Explorer), някой маже ли да помогне?
Преглед за печат
Здравейте, трябва ми линк за v9.5.42 r8010 (Media Player DIVA Full HD Explorer), някой маже ли да помогне?
Срещам проблем с DIVA Full HD. В някакъв момент решава и ми затрива всички файлове от харда (вътрешен). Пробвал съм с друг диск - същата работа. Пробвал съм фърма на Litoff, както и с Optware friendly r4824 rev5.1. След няколко часа, ден или два, файловете ми отново са затрити.
Имате ли някакви идеи?
Аз имам абсолютно същия проблем с DIVA PREMIUM 3D с DVB-T тунера и с v 10.1.24 r10521. Когато се опитвам да форматирам диска в NTFS формат, го прави за няколко секунди, което ме навежда на мисълта, че не го прави коретктно, затова ги форматирам в EXT3. Задължително затрива информацията и когато прехвърлям файл от флашка през USB порта, като прецаква и формата на флашката и после компютъра не го разпознава.
ПП:Върнах му заводски настройки и оставих функция за сканиране на диска включена. Нещата сякаш заспаха засега.
ППП:За малко по-дълго. Крайния резултат е същия-празен диск.
IP -то на плеъра беше зададено в таблицата на рутера ми като DMZ Host. Махнах го от там и си пренасочих само конкретни портове, за да имам достъп до ftp-то отвън. Вече седмица ръчкам и нямам проблеми.
Наистина фърма на Litoff много ми допада, моите уважения. Жалко, че DIVA Full HD е слабичка като хардуер.
Да, потвърждавам, че всичко е наред. Нямам затрити файлове.
-Скоро дива-та ми premium digital full hd се ъпдейтна авроматично по мрежата с новия inext 14.2 Тъкмо се зарадвах защото са сложили вътре CEC функция,но сега вече взе да ми забива всеки ден и тр. да я рестартирам и вадя от тока поне 2-3 пъти Някакви идеи?! Нито през Workgroup се достига PC ,нито през shortcuts .Цикли непрекъснато и блокира,нито една функция не работи.
Някой да пази v9.5.42 r3758 и ако може линк.
"Конвертира обичайните 2D филми в 3D формат. Пълна поддръжка на възпроизвеждане на Blu-Ray 3D ISO".
Така пише в характеристиките за Media Player Diva Full HD Premium 3D v 2 (с дисплей).
При мен въобще не ги поддържа, т.е. възпроизвежда ги в само 2D, за разлика от анаглифните формати.
Версията на фърмуера е 2.8.3.0, както е закупен, и работи чудесно като звук и картина.
Има ли решение? Дали е въпрос на настройки или друг фърм?
Здравей те. Разгледах част от темата за Diva FullHD Premium 3D ВЕРСИЯ-2, но не видях нищо което да ми помогне. Притежавам такава DIVA и когато смяних фирмуера с iNEXT 2.11 moS r.1 (21.06.2014) явно смени и бутлодера. Както обикновено всичко изгря нормално, но не ми хареса как работи, защото най-вероятно е бета. Много от нещата не работеха като хората и не подлежаха на настройка. Опитах да върна прадишната версия, но не му хареса имиджа или флашката. Тогава реших да го направя с рестарт бутона, но за мое нещастие се оказа че вече и той не реагира. След няколко опита на рестарт тъпото устройство пали, вади лого на екрана и до там. Пробвах с различни фирмуери, но с никой неще да тръгне да се ъпдейтва. Най-веруятно защото не реагира на бутона за ресет или на който ли да било. В момента в който му пуснеш захранване, пуска лого и до там. Ако някой може да помогне поне с някаква идея ще съм благодарен.
Здравейте!Трябва ми кода за дистанционното на Diva multimedia player full hd.
Линка в началото на темата не работи.
Благодаря,Hell!