Вижте резултатите от анкетата: Кой фърмуер използвате на Diva FullHD

Гласували
198. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Оригинален фърм Diva FullHD - v.2280 - 24.09.2009

2 1.01%
  • Оригинален фърм Diva FullHD - v.4821 - 03.12.2010

6 3.03%
  • Оригинален фърм Diva FullHD - v.7.3.14 r.5283 - 17.02.2011

11 5.56%
  • Оригинален фърм Diva FullHD (SDK4) - v.7.5.0 r.2285 - 04.03.2011

9 4.55%
  • Modfirm PlayOn!X - (by mikka) Optware friendly r.4824 rev.4 - 01.02.2011

5 2.53%
  • Modfirm PlayOn!X - Optware friendly r.4824 rev.5.1 - 03.09.2011

6 3.03%
  • Modfirm Mede8er - Full v.4.0.5 - 30.11.2011

8 4.04%
  • Modfirm MedeOn - Full v.1 Shizzl Mod V3.2 (HD Audio) - 07.07.2011

1 0.51%
  • Modfirm PlayOn!HD r.4824 - 09.01.2011

1 0.51%
  • Оригинален фърм PlayOn!HD (SDK4) - v7.4.x r.5440 - 16.08.2011

7 3.54%
  • Друг базиран на PlayOn!HD

4 2.02%
  • Друг базиран на Diva

5 2.53%
  • Друг базиран на E-Boda

2 1.01%
  • Друг базиран на MedeOn

2 1.01%
  • Друг базиран на Iconbit

4 2.02%
  • Друг базиран на Asus

1 0.51%
  • Оригинален фърм PlayOn!HD (SDK4) - v7.4.4.r7317 - 31.01.2012

12 6.06%
  • Flashstrong IPTV MOD 5405 (SDK3)

5 2.53%
  • Litoff modfirm PlayOn!HD (SDK4)

107 54.04%
Страница 41 от 188 ПърваПърва ... 3139404142435191 ... ПоследноПоследно
Резултати от 601 до 615 от общо 2807
Like Tree45Одобрявам

Media Player - DIVA (всички модели)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Oct 2010

Re:Media Player DIVA Full HD / FAQ в 1-ви пост - част 2

Firmware v7.5.0.r2285 не става. Много е бавен и зпъва при филм и отваряне на менюта.
    Плейонскиа е много по-добър.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от amonev
    Има нова версия на Playon
    Руснаците отвръщат на удара

http://files.iconbit.com/0fw/fw_HDS6....5.2.r4387.zip

Последния официален SDK4 за Iconbit HDSL6. Топъл топъл. Инсталира се само ако имате пачнат Diva-Iconbit bootloader. Довечера ще го тествам.

Очаква се до седмица да му добавят интернет приложенията, които имаха старите доработени версии.

4. Тук е от
    Dec 2008

От една седмица съм с Mede8er Firmware v4.0.4 Shizzl Mod V3.2, но нещо не работи добре този фирм.
    Бавно отваря менютата, забива на филмите, не ми изкарва всички изображения на moviewall-а ...

5. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Последния фирмуер на Iconbit, за който вече писах днес, е много добър, смятам че е по-добър от този на Playon. За да се инсталира обаче е нужно да се мине през този: http://forum.iconbit.ru/0fw/fw_HDS6L-v7.3.41.r4673.zip ... освен ако в момента не сте с някоя от версийте на Iconbit.

Откроява се с бързодействие спрямо всичко друго с SDK4 и интересни функции като "HDD spin down". Руснаците обещават скоро и доработена версия с приложения. Менюто е изчистено и красиво.

6. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2008

Би ли дал по-подробно упътване за инсталиране.

7. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Здравей,

инсталира се първо фирмуер версия 4673 /по-горния пост/, а след това 4387 от предната страница.

Това е.

8.  

9. Тук е от
    Nov 2010

Този нов фирмуер на IconBit има ли нещо като YAMJ Juxebox че свикнах да съм с него и ми допада ако няма въобще да не опитвам че флашването без UPS си е винаги опасно при това енерго и накрая ще вземе да стане беля, че новия PlayOn-ски много ми харесва но да беше още една идея по-бърз че тук един приятел като беше у нас натискаше по бутоните на дистанционното и ми каза - "Твоя плеър ЛАГВА" та ме подразни защото знам как беше с предишните - по-пъргаво но и по-грозно и с по-малко екстри. Български в менютата има ли?

10. Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Sofia

Спиране на тока не би трябвало да ти повреди устройстовто - после ще трябва обаче директно пак да рефлашнеш (защото application-а е изтрит и плейъра няма как да тръгне нормално)! Ако не е така то разработчикана буутлоадер-а не си в свършил работата и е блял някъде!!! Това е идеята на буутлоадер-а все пак - безопасна подмяна на application-a... Иначе предупрежденията да не се изключва плейъра са си предупреждения и наистина е по-добре да не се пробва колко добре е написан bootloader-a;-)
    Някой няма ли да сложи малко скрийншоти да видим как изглежда този IconBit?

11. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Да разработчика би трябвало да си е свършил работата но когато бутлоадера е моднат за да става за Diva-та не се знае какво е модифицирано и къде е пипано така че по добре да не се рискува прекалено. Един път месечно - бива. Но когато се почне всеки ден - Имаше една приказка "Свраката хвъркала от кол на кол, хвъркала и накрая се надянала"

12. Тук е от
    Jan 2010

Цитат Първоначално публикувано от emopk
    Този нов фирмуер на IconBit има ли нещо като YAMJ Juxebox че свикнах да съм с него и ми допада ако няма въобще да не опитва
    .... че тук един приятел като беше у нас натискаше по бутоните на дистанционното и ми каза - "Твоя плеър ЛАГВА"
    Няма YAMJ! Замисъла е почти като на последния красив AC Ryan v7.4.4.r3966 като опции, обаче интерфейса е много по-прост.
    Снимки няма смисъл да се слагат не е много за гледане... BT има, You Tube и обичайните такива също...

Отличаващи се опции:
    - Както каза amonev, "HDD spin down"...
    - По време на филм с "Menu" бутона има в листа с опции - "Download subtitle" и просто ми е бедна фантазията от къде и как ще ги тегли в интернет...

Най-голямото нещо което ме изкефи е - СУПЕР бърз! Демек не ЛАГВА и няма да ти се смее приятеля...

Цитат Първоначално публикувано от hajigeo
    От една седмица съм с Mede8er Firmware v4.0.4 Shizzl Mod V3.2, но нещо не работи добре този фирм.
    Той автора на мода сам си казва, че може да е пълен догоре с бъгове, ама то това си е от времето...
    Аз лично забелязах, че понякога излиза от нищото едно чудновато подобие на screensaver с топче което се движи нагоре надолу,
    при положение че съм дал screensaver - off... Разбира се това се маха лесно с натискане на някой бутон
    от дистанционното, ама ми е малко странно като цяло... Също така там тия новите RSS с картинките нещо са бъгнати не
    искат да търсят. Напишеш една буква и то ти махне виртуалната клавиатура... А за да се използват всички нови опции от мода
    като: sleep, autostart... трябва в Setup задължително да го има това: NETWORK - REMOTE CONTROL - ON.
    Единия от скиновете като го пробвах направо бъгна целия плеър и трябваше пак да инсталирам на ново firmware.

Цитат Първоначално публикувано от hajigeo
    Бавно отваря менютата, забива на филмите, не ми изкарва всички изображения на moviewall-а ...
    Чак бавно не мога да кажа, забиване не ми се е случвало на филм, moviewall работи добре и по-бързо от оригиналния v4.0.4
    От 20 дни някъде го ползвам v4.0.4 Shizzl Mod V3.2, сигурно не съм имал късмета да видя всички бъгове... единственото което
    ми харесва е че има различни режими на показване в Movie Wall, но като се замисля в оригиналния v4.0.4 също не е зле - 12 обложки на страница,
    а и поне няма толкова бъгове...

13. Member Аватара на dzver
    Тук е от
    Dec 2005

Последния фирмуер на Iconbit, за който вече писах днес, е много добър, смятам че е по-добър от този на Playon. За да се инсталира обаче е нужно да се мине през този: http://forum.iconbit.ru/0fw/fw_HDS6L-v7.3.41.r4673.zip ... освен ако в момента не сте с някоя от версийте на Iconbit.

Откроява се с бързодействие спрямо всичко друго с SDK4 и интересни функции като "HDD spin down". Руснаците обещават скоро и доработена версия с приложения. Менюто е изчистено и красиво.
    Напълно потвърждавам по-горното Не знам руснаците какво са човъркали по фърмуера, но е страшно стабилен - няма рестарти, забивания и т.н. По-бърз е от фърмуера на Плейон. Даже и субтитрите ми се струват пооправени - по-бели са от последните фърмуери и не се сливат толкова. Пробвах и последния на Плейон - [BETA] ACR-PV73100 v7.4.x.r4585 Playon!HD и пак едни ресети едно чудо и го махнах Има още какво да пипнат руснаците откъм оптимизация на скоростта но засега ми се вижда доста добър.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2005

Цитат Първоначално публикувано от dzver
    Напълно потвърждавам по-горното Не знам руснаците какво са човъркали по фърмуера, но е страшно стабилен - няма рестарти, забивания и т.н. По-бърз е от фърмуера на Плейон. Даже и субтитрите ми се струват пооправени - по-бели са от последните фърмуери и не се сливат толкова. Пробвах и последния на Плейон - [BETA] ACR-PV73100 v7.4.x.r4585 Playon!HD и пак едни ресети едно чудо и го махнах Има още какво да пипнат руснаците откъм оптимизация на скоростта но засега ми се вижда доста добър.
    И аз потвърждавам. Много стабилен и несравнимо по-бърз от този на конкуренцията.

16. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Ето го и ъпдейта с приложенията: http://files.iconbit.com/fw/fw_hds6l...7_1.9l3_ru.zip
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1310236200[/time]_________________________________________________

Някой има ли свален bootloader-a от Iconbit, но с логото на Дива, което бях публикувал няколко страници по-назад? Линка към dox.bg не работи! Изтрил съм го по-погрешка от компа, а ме мързи да го преправям отново

17. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010
    Живее в
    Варна

@amonev

Виж си пощата!

18. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Благодаря ти

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 41 от 188 ПърваПърва ... 3139404142435191 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Media Player - MiniX (всички модели)
    От z_harris във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 53
    Последно: 19-03-21, 19:58
  2. Media Player - Egreat (всички модели)
    От bradqzata във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 50
    Последно: 22-02-19, 00:38
  3. Media Player - Apacer (всички модели)
    От RoliS във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 199
    Последно: 08-05-18, 18:50
  4. Media Player - HiMedia (всички модели)
    От orlie във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 99
    Последно: 17-12-17, 14:04
  5. Media Player - Zinwell (всички модели)
    От elcos във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 907
    Последно: 28-03-14, 14:49

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе