С буута от Iconbit вървят всички фирмуери. Привилега си е чиста Diva, Playon, Iconbit и т.н
Оригинален фърм Diva FullHD - v.2280 - 24.09.2009
Оригинален фърм Diva FullHD - v.4821 - 03.12.2010
Оригинален фърм Diva FullHD - v.7.3.14 r.5283 - 17.02.2011
Оригинален фърм Diva FullHD (SDK4) - v.7.5.0 r.2285 - 04.03.2011
Modfirm PlayOn!X - (by mikka) Optware friendly r.4824 rev.4 - 01.02.2011
Modfirm PlayOn!X - Optware friendly r.4824 rev.5.1 - 03.09.2011
Modfirm Mede8er - Full v.4.0.5 - 30.11.2011
Modfirm MedeOn - Full v.1 Shizzl Mod V3.2 (HD Audio) - 07.07.2011
Modfirm PlayOn!HD r.4824 - 09.01.2011
Оригинален фърм PlayOn!HD (SDK4) - v7.4.x r.5440 - 16.08.2011
Друг базиран на PlayOn!HD
Друг базиран на Diva
Друг базиран на E-Boda
Друг базиран на MedeOn
Друг базиран на Iconbit
Друг базиран на Asus
Оригинален фърм PlayOn!HD (SDK4) - v7.4.4.r7317 - 31.01.2012
Flashstrong IPTV MOD 5405 (SDK3)
Litoff modfirm PlayOn!HD (SDK4)
С буута от Iconbit вървят всички фирмуери. Привилега си е чиста Diva, Playon, Iconbit и т.н
Инсталираш фърма, след това optware и после RSS Ex 2.0.Първоначално публикувано от Georgo
Както е описано на:http://playon.unixstorm.org/installation.php
След като инсталнах този фирм (PlayOn!X (by mikka) Optware friendly r4824) не ми се получава инсталирането на optware-то нито чрез InfoSite нито през телнета. RSS pack се инстална но при опит да инстална optware pack (който качих разархивиран до opt.tar в основната папка на вградения хард) ми изписва:
Extracting Optware pack..
opt/bin/
tar: can't create directory 'opt': File exists
tar: can't make dir opt/bin: Not a directory
opt/bin/php
tar: can't create directory 'opt/': Not a directory
tar: can't remove old file opt/: Not a directory
Finished!
Преди това бях с ACR r.4824 - 09.01.2011 от линка на 1-ва страница. Да не би от него нещо да е останало заключено а не ми се форматира хард с над 1 ТБ филми
Изтрий първо папката 'opt'.Първоначално публикувано от emopk
Благодаря и това помогна и се оказа че по някаква причина ми се е прецакал архива opt.tar при копирането му върху HDD на ДиватаПървоначално публикувано от kokonvz
![]()
Един въпрос към вас колеги ? Обръщали сте внимание на датите на създаване на папките? При мен всички папки в Дива са създадени през 1970г. , а са променяни през 2018г. ?!?!? Когато запиша нов филм неговата папка е току-що създадена, но нито дата нито дори час са близо до истината.Пример от днес : каквото и да сваля е с дата 05-09-2018 05:00pm???? Снощи смених фирма , но нищо не се промени. Интересно е че съдържанието в папката е абсолютно актуално към днашно време. Зачудих се защо торента спря да сваля и от седмица не тръгва каквото и да правя, тогава се загледах и видях че съм "в бъдещето". Снощи сложих това:v7.3.4 r4824 посочен малко по назад. Някакви идеи има ли някой??
Залагам почти 100% на надути електролитни кондензатори.Ако имаш познат ,който има понятие от електроника,помоли го да отвори поне ДИВА-та и да погледне има ли надути кондензатори.Ако може и захранващия адаптор да отвори ще бъде най добре.Защото ,в сервиз ще ти вземат вероятно прилична сума ,за смяната на 3-4 кондензатора,които струват стотинки.Аз можех да помогна,но вероятно сме от различни градовеПървоначално публикувано от ranis5
![]()
Ако сте от София, няма проблем да прегледам плеъра на символична цена, ако сте от провинцията ще ви струва и куриера в двете посокиПървоначално публикувано от savovs
Здравейте,
С фирмуер HD for all 500-7.3.21.r4803_v4 нямам никакжи забележки , искам да попитам тъи като сам в чужбина и имам абонамент в BGtelevizor.net , в този фирмуер има доста интернет приложения също и телевизий . възможно ли е да гледам BGtelevizor.net от плеяра ? как да вкарам линка в менюто . Някои има ли идея как мога да направя HDD link! Румънците имат доста канали и вървят добре но бг телевизия няма
Искам да попитам за аудио формата ААС. През оптичния изход звука на такива релийзи минава само ако настроя плейъра na LPCM 2-ch. Направи ми обаче впечатление, че през HDMI има настройка и за LPCM multi ch, която я няма за оптиката. Това означава ли, че през оптиката не мога да да имам шест канално аудио AAC или аз нещо не правя като хората ?
Насочил съм се да купувам този плеър и искам да попитам как е на шум ?
Чува се едно малко вентилаторче което можеш да смениш, махнеш ако ти пречи. В началото е почти безшумен.
Направо можеш да го махнеш. Моя се оказа, че още от нов не е работелПървоначално публикувано от Kinescopa
![]()
То това си е проблем и при компютрите.
Преди около година си купих един таблет Леново и дадох сума ти пари за него, но вентилатора му се разхлопа след първата година.
Един вентилатор нищо не струва за да е по качествен, особенно за малки остройства като този плеър.
От много години всичко се проектира с идеята да се развали след определено време.
Но след началото става Ад.Първоначално публикувано от BaHko_goTuHoTo
Аз понеже гледам повечето нощем и в стаята е много тихо и си се чува един гаден звук - непоносим бих казал.
Пробвах да го сменя с друг, няма голяма файда.
За това съм сложил WD зелената серия хард и съм махнал вентилатора на Дивата... като гръмне... гръмне.