Страница 7 от 16 ПърваПърва ... 56789 ... ПоследноПоследно
Резултати от 91 до 105 от общо 237

Media Player Popcorn Hour NMT A-110 - част 2

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Re:Media Player Popcorn Hour NMT A-110 - част 2

Fata, опитай следното: setup - maintenance - reset to factory settings. И аз от много флашове, заиграване с инсталера и приложенията бях окъкал nfs сървъра и само това го оправи. Успех.

2.  

3. Тук е от
    Dec 2008

благодаря сега ще пробвам

4. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

След инсталиране на последния ъпдейт и цялостно разцъкване на плеъра срещнах един бъг. В менюто ми за разглеждане на снимки при заложена отметка те да вървят без ефект сега при това изключено положение снимките се джуркат последователно с всички наличните ефекти (все едно е демо за да се видят възможностите), а нетрябва. В момента няма опция без ефект да се плейват. Дано тази незнайно защо допусната грешка в последния фърм да бъде оправена в евентуален следващ или корегирано само това.

5. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Може ли да си върна предпоследния фърм за А-110 и дали това ще повлияе отрицателно на работата на плеъра?
    Проблема със снимките и невъзможността да се гледат последователно без ефект е много дразнещ.

6. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от soon
    Може ли да си върна предпоследния фърм за А-110 и дали това ще повлияе отрицателно на работата на плеъра?
    Проблема със снимките и невъзможността да се гледат последователно без ефект е много дразнещ.
    Никакъв проблем. Няма да повлияе по какъвто и да е отрицателен начин. Действително описания проблем присъства. Става и от флашка, и през интеренет.

7. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

@kirretto,
    благодаря за светкавичния отговор!
    Отивам да си върна декемврийския ъпдейт, мисля, че е по-добър като цяло - бързина, пък дори и качество в картината.
    Приятна неделя!!!

8.  

9. Тук е от
    May 2003

Колеги, вчера след като инсталирах последния ъпдейт и когато включа USB wireless адаптера отзад в USB-то и ми гасне картината(търси сигнал телевизора). ПОсле след спиране и пускане на ново се появява логото на попкорн и когато вече трябва да зареди менюто и пак изгасва и телевизора търси сигнал. След няколко рестарта трудно се логна най накрая и върнах декемврийския фърмуер, но пак когато сложа отзад в усб нещо и гасне. После трудно след рестарт го докарвам до менюто.

Някакви идеи?

10. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Опитай следното: setup - maintenance - reset to factory settings. Би трябвало да помогне. Аз поне нямам с последния фирм проблеми от такова естество, а дори използвам хъбче с устройства.

11. Тук е от
    May 2003

Цитат Първоначално публикувано от kirretto
    Опитай следното: setup - maintenance - reset to factory settings. Би трябвало да помогне. Аз поне нямам с последния фирм проблеми от такова естество, а дори използвам хъбче с устройства.
    Благодаря, пробвах го, но все още се наблюдава проблема - когато пъхна харда и безжичния нет в USB-тата и картината изчезва и търси сигнал, понякога след 10тина секунди си идва обратно. Не знам какво става. Видео мода е сложен на 1080P 60 . Всъщност каква е разликата между двaта USB входа и дали има значение в кой HDMI вход на телевизора съм го включил ( в момента е в HDMI 1).

12. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Принципно двата USB входа би трябвало да са равнопоставени. Ти до момента и двата едновременно ли си ползвал? И не си имал проблем със същите устройства? Да не би в някое от тях да е проблема? Предполагам, че захранването за двата входа идва от един и същ регулатор и ако едното от устройствата консумира по някаква причина повече ток от преди, може и да се наблюдава подобен проблем, но няма как да съм сигурен.

Не би трябвало да има разлика между HDMI входовете, въпреки, че при Samsung HDMI 2 са го отбелязали за връзка с компютър - DVI, т.е. RGB цветово пространство. И тъй като A-110 вади на HDMI-то си точно RGB (бъг някакъв, който присъстваше и при A-200/210), можеш ако искаш да пробваш и HDMI 2, въпреки че не мисля , че ще има значение.

13. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

А само USB адаптера ако оставиш пак ли е така?
    Принципно някои дискове черпят повече ток и може да не му стига мощност на плеъра.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Гледам пишеш, че първо стартирваш плейъра и после пъхваш последователно устройствата във входовете. И преди ли си процедирал така? Защо не опиташ да стартирваш с вече закачени устройства.

16. Тук е от
    May 2003

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    А само USB адаптера ако оставиш пак ли е така?
    Принципно някои дискове черпят повече ток и може да не му стига мощност на плеъра.
    lazarus18, само адаптора да сложа и пак гасне. Значи преди да го включа съм пробвал да ги забуча, и пак преди да стигне до менюто гасне и телевизора търси сигнал, понякога като се изчака известно време, може да имам късмет да изгрее менюто. Абе странна работа, това го забелязах след като сложих новия фирмуеър, но независимо, че върнах стария от декември продължи да прави така. Иначе запали ли си работи, докато не забуча нещо...., преди си спомням като забучех нещо или не го намираше без рестарт или започваше да върти горе в ляво "лоадинг девайс..".

17. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Имаш ли вътрешен диск с инсталирани приложения на него?
    Опитай да спреш торент клиента ако го ползваш.

18. Тук е от
    May 2003

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Имаш ли вътрешен диск с инсталирани приложения на него?
    Опитай да спреш торент клиента ако го ползваш.
    Ей сега вече го убих, тръгнах да слагам новия фърм пак и спря на 75% програмиране на ядрото и вече не иска да тръгне. Помощ !
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1307686327[/time]_________________________________________________

Цитат Първоначално публикувано от KillingTime
    Ей сега вече го убих, тръгнах да слагам новия фърм пак и спря на 75% програмиране на ядрото и вече не иска да тръгне. Помощ !
    НАправих му рекавъри, чрез инструкцията от първия пост.
    Сега да видим какво друго мога да осера по него ))

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 7 от 16 ПърваПърва ... 56789 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Media Player - Popcorn Hour 2014(всички модели)/FAQ на първа страница
    От jovanoty във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 841
    Последно: 12-02-24, 10:50
  2. Продавам Media Player Popcorn Hour NMT A-110
    От patzi във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 08-12-14, 18:33
  3. Popcorn Hour A400 Media Player мултимедиен плеър
    От asiurib във форум Продава
    Отговори: 0
    Последно: 27-08-14, 17:19
  4. Media Player Popcorn Hour A-200
    От popcornhour във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 777
    Последно: 15-07-13, 21:26
  5. Media Player Popcorn Hour NMT A-110
    От soon във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 2217
    Последно: 07-01-11, 11:16

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе