Страница 11 от 13 ПърваПърва ... 910111213 ПоследноПоследно
Резултати от 151 до 165 от общо 194

Media Player - Western Digital (всички модели)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Nov 2012

Отговор: Media Player Western Digital Live 2011 (WDBGXT)

Мерси за разяснението . Иначе си реших проблема кардинално. Пускам си филмите по мрежата и всичко работи перфектно. Най-интересното е, че ми дава че сигнала е с една чертичка сила, но си плейва най-безпроблемно х264-ки 720р да речем Само в началото се замисля за 5 - 10 секунди и това е. Реално няма нужда от флашка или външен хард. Губиш много повече време, за да качиш видеото на външен носител.

2.  

3. Тук е от
    Nov 2012

Отговор: Re:Media Player Western Digital Live 2011 (WDBGXT)

Здравейте. Насочил съм се към покупка на този плеър и имам няколко въпросчета:
    1. Мога ли от лаптопа си който е вързан в мрежата да сваля торент (например) директно на хард диск закачен за плеъра. Цялата идея е да не вадя харда от плеъра. Забучвам го и свалям всичко на него без да го пипам. Някъде в темата по-горе беше писано подобно нещо, но не го разбрах напълно затова пак питам. Дано не спамя по темата.

2. Още в първия пост беше написано:
    Недостатъци - няма гигабитова жична мрежа, не поддържа DTS-HD MA pass through
    Интересува ме какво точно е това DTS-HD MA pass through. Една от главните причини да си взема плеъра ще е DTS сигнала, затова ми се иска да си изясня дали ще имам проблеми с DTS.

3. До колкото разбрах от прочетеното в нета разликата между WD TV Live и WD TV Live Plus е поддръжката на Netflix, което не ме грее. Това ли е единствената разлика?

4. От къде сте си взели вашите плеъри? Най-добрата оферта която намерих е в Jar Computers - 162лв.

Благодаря предварително.

4. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2012

Някой да знае къде има WD TV™ Live WiFi, RJ45, защото по повечето интернет магазини няма наличност.

5. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от kistbam Виж публикацията
    Здравейте. Насочил съм се към покупка на този плеър и имам няколко въпросчета:
    1. Мога ли от лаптопа си който е вързан в мрежата да сваля торент (например) директно на хард диск закачен за плеъра. Цялата идея е да не вадя харда от плеъра. Забучвам го и свалям всичко на него без да го пипам. Някъде в темата по-горе беше писано подобно нещо, но не го разбрах напълно затова пак питам. Дано не спамя по темата.

2. Още в първия пост беше написано:

Интересува ме какво точно е това DTS-HD MA pass through. Една от главните причини да си взема плеъра ще е DTS сигнала, затова ми се иска да си изясня дали ще имам проблеми с DTS.

3. До колкото разбрах от прочетеното в нета разликата между WD TV Live и WD TV Live Plus е поддръжката на Netflix, което не ме грее. Това ли е единствената разлика?

4. От къде сте си взели вашите плеъри? Най-добрата оферта която намерих е в Jar Computers - 162лв.

Благодаря предварително.

Май си се насочил към първия WD TV Live. За него има отделна тема. Тук се обсъжда новия модел.
    Да си представим, че сме в правилната тема - това със статичния диск би могло да стане, но е желателно да ползваш алтернативен фирмуеър, на B-Rad да речем. Там има и торент клиент, и FTP сървър и др. полезни неща. DTS-HD MA pass through е нещо, за което ти трябва ресийвър с HDMI и съответните декодери и брой тонколони (най-често 7). За просвирване на нормален DTS и извличането му от DTS-HD MA няма да имаш проблеми. Няма друга разлика между WD TV Live и WD TV Live Plus.

6. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2012

Aко поръчам от амазон.ук (http://www.amazon.co.uk/Western-Digi...4642280&sr=8-1) ще имам ли някакви проблеми с настройките?

7. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от martinich Виж публикацията
    Aко поръчам от амазон.ук (Western Digital TV Live Streaming Media Player: Amazon.co.uk: Computers & Accessories) ще имам ли някакви проблеми с настройките?
    Не схващам логиката, но отговора е не, стига плейъра да е работещ. Най-вече ще имаш проблем с гаранцията, т.е. няма да има такава. Ако пък има, евентуалното обслужване ще ти излиза златно (транспортни разходи).

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2012

Цитат Първоначално публикувано от kirretto Виж публикацията
    Не схващам логиката
    Логиката е, че го няма никъде в БГ наличен в момента. Ако скоро няма да има внос ще го поръчам от вън. За гаранцията ясно, макар че WD имат официален представител в БГ, т.е. ЕУ., който би трябвало да поема гаранционно обслужване.

10. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Ами, че то ти всичко си знаел. Що питаш тогаз? Купуване от чужбина - проблем с настройки, логика? Ти къде отиде...

11. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2012

Ами, че то ти всичко си знаел.
    Знам търговската част, но дали няма да си купя ябълка вместо круша не знаех, до като ти не ме осветли . Мисля че форума е за взаимопомощ.
    ПП: Питах Солитрон, дали очакват доставка и ако това стане скоро ще го взема от БГ.
    ПП2: Ако някой знае изостанала някъде бройка да пише.

12. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Абе пич/ка, по каква логика купен от чужбина плейър ще има проблем с настройките в България? Виж се к'во си питал/а и тогаз философствай. Ти сам/а май не знаеш какво трябва да ти се помогне, после отзоваващите се - виновни.

13. Тук е от
    Nov 2012

Re: Отговор: Re:Media Player Western Digital Live 2011 (WDBGXT)

Май си се насочил към първия WD TV Live. За него има отделна тема. Тук се обсъжда новия модел.
    Да си представим, че сме в правилната тема - това със статичния диск би могло да стане, но е желателно да ползваш алтернативен фирмуеър, на B-Rad да речем. Там има и торент клиент, и FTP сървър и др. полезни неща. DTS-HD MA pass through е нещо, за което ти трябва ресийвър с HDMI и съответните декодери и брой тонколони (най-често 7). За просвирване на нормален DTS и извличането му от DTS-HD MA няма да имаш проблеми. Няма друга разлика между WD TV Live и WD TV Live Plus.
    Благодаря ти за отговора. Не съм се объркал точно за този модел си питах.
    Но май се насочих към WD TV Live Plus именно заради фирмуеър-а на B-Rad. Новият WD TV Live май се нарича WD TV Live Streeming и не се поддържа от фирмуеърите на B-Rad, докато "Plus" братчето му няма никакви проблеми с тях.
    За желаещите да хакват: WikiDLXTV

P.S. kirretto,да разбирам ли че функционално дали ще взем а WD TV Live или Live Plus няма разлика. Каквото прави едното, ще го прави и другото? Страх ме е Plus-a да не е "осакатен" от към някакви функции?

- - - Updated - - -

Цитат Първоначално публикувано от martinich Виж публикацията
    Знам търговската част, но дали няма да си купя ябълка вместо круша не знаех, до като ти не ме осветли . Мисля че форума е за взаимопомощ.
    ПП: Питах Солитрон, дали очакват доставка и ако това стане скоро ще го взема от БГ.
    ПП2: Ако някой знае изостанала някъде бройка да пише.
    JAR Computers - WD TV™ Live WiFi, RJ45, съвместим с USB памет/USB външен диск, HDMI, SPDIF digital output, 2г. - Мултимедия

Вече пише НЯМА НА ПАЗАРА, ​но до вчера беше наличен с поръчка. Звънни им и ги питай.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2012

Отговор: Re: Отговор: Re:Media Player Western Digital Live 2011 (WDBGXT)

Цитат Първоначално публикувано от kistbam Виж публикацията
    Звънни им и ги питай.
    Преди да пиша в темата, това направих но вече го нямаше. Днес говорих с официалния вносител и казаха, че няма да има вече предлагане на тоя модел. Поръчах преди малко от амазон.ук, надявам се по скоро да е тук.

16. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Western Digital - Media Player TV Live Hub 1TB (WDBACA) - Media Players - другия го има на много места .
    http://electron.bg/western-digital-l...l#.UL-rqOTD_-I - тия уж чакат доставка ...
    Този пост е редактиран от svetlio1; 05-12-12 в 23:20.

17. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2012

Джаджата дойде от острова. Впечатленията са ми положителни. Имам проблем със задното гнездо на УСБ-то, който се състои в успиване на ХДД-то, което съм закачил там. С предния няма проблем. Явно не му достига захранване и на по динамичните сцени гасне.
    Някой знае ли как от настройките на плеъра мога да изгасям и външния твърд диск?

18. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2009

Здравейте момчета,интересуваме дали тази машинка подържа следнотоlay very high-quality (up to 192 Khz / 24-bit) music files in various formats (multichannel FLAC,FLAC, Monkey’s Audio APE, WAV/PCM, etc).Благодаря на отговорилите предварително!

- - - Обновено - - -

Никой ли от собствениците на този плеър не може да отговори?
    Този пост е редактиран от vorotsen; 27-12-12 в 23:23.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 11 от 13 ПърваПърва ... 910111213 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Media Player - MiniX (всички модели)
    От z_harris във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 53
    Последно: 19-03-21, 19:58
  2. Media Player - Egreat (всички модели)
    От bradqzata във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 50
    Последно: 22-02-19, 00:38
  3. Media Player - ASUS (всички модели)
    От yavor44 във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 177
    Последно: 29-06-14, 19:15
  4. Media Player - Western Digital (всички модели)
    От CrossBlade във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 2007
    Последно: 07-01-14, 02:06
  5. Купувам : Western Digital HD TV Media PLayer
    От thcrown във форум Купува
    Отговори: 2
    Последно: 15-09-09, 11:35

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе