Дай линк на такъв формат, за да ти кажа.
Дай линк на такъв формат, за да ти кажа.
Пфуй, тамън се наканих да си взема още една такава гадинка и да се окаже, че ги няма никъде. Наистина ли няма да има нова доставка? Чака ли се нов модел или въобще нищо не се знае?
martinich,нещо от тези
********************/details.php?id=277339&hit=1
********************/details.php?id=319948&hit=1
Depeche Mode Black Celebration Vinyl 24/192 (download torrent) - TPB
Def Leppard - Pyromania(1983) [Vinyl Rip (24-bit, 192kHz)] (download torrent) - TPB
The Pirate Bay - The galaxy's most resilient bittorrent site
24bit 192khz Torrent Download - TorrentCrazy.com
********************/torrents/164877/
********************/torrents/161825/
Музиката на Вая Кон Диос тръгна. Другите не съм ги теглил. По уайфи малко насича, но го отдавам на ретролаптопа си. С външно ХДД няма проблем.
Ако не ти се чака новия модел, тоя го има в амазон ук. Излиза около 180 лв и идва за 3 - 5 дни.
А ще има ли нов модел или просто вносителите са малоумни![]()
Здравейте, не можах да намеря отговор дали zandov е подкарал субтитрите, но аз имам същия проблем: вчера си купих WD My Book Live 2 TB, вързан в мрежата, и четейки от там филма, плеърът не плейва субтитрите, доката на флашка в usb порта на плеърът се получава. Искам да поясня, че имам пермишъни върху суответния .srt файл, излизат ми английски субтитри, но български не излизат.
али
Този пост е редактиран от Rutsmata; 12-01-13 в 16:31.
WD TV™ Live Hub с вградения диск дали поддържа някакво опростено меню за блу рей дисковете, ако някой има и може да сподели ще съм му благодарен.
Здравейте,
Първо не разбирам много от тези плеърчета, но искам да се науча
Имам Media Player Western Digital Live 2011 (WDBGXT), който е вързан по WiFi с рутер Linksys Wi-Fi E3200(Linksys Wi-Fi Router E3200)
Външен хард диск с филми е вързан към рутера, a не към WD Digital Live 2011 (WDBGXT), за да мога да имам достъп към хард диска от всякъде
Когато си пусна филми в DIVX формат(които са на хард-а на рутера) с WD Digital Live 2011 на телевизора, нямам проблем с възпроизвеждането
Когато си пусна филми в DVD формат с Лаптоп по WiFi, нямам проблем с възпроизвеждането
Но повечето филми в DVD формат, които ги пускам с WD Digital Live 2011 на телевизора ми, насичат и то по скоро в звука е проблема(през Лаптоп-а нямам проблем с възпроизвеждането на тези филми)
Може ли да ми кажете какво мога да направя, как да тествам къде ми е проблема да гледам DVD филми по WiFi ?
Някой гледа ли DVD филми през WiFi с WD Digital Live 2011 ?
Достъпа до хард диска на рутера по Samba протокол
Благодаря предварително за отговорите !
извинявам се, че няма да отговоря на въпроса ти, но защо сваляш DVD филми? Те са същите като обем с 720p mkv, a са с доста по-ниско качество и сложни за възпроизвеждане за много плеъри.
Опитай за проба ако вържеш вънпния диск директно към плеъра дали се четат защото подозирам, че проблема ти не е в WiFi.
мерси за отговора,
ще пробвам довечера да сложа и хард-а директно на плеъра
P.S. намерих за сина, филми на Disney в DVD формат
- - - Обновено - - -
пробвах с хард-а директно на плеъра, всичко беше ОК, явно проблема е в WiFi или в рутера(за инфо нищо не свалям през този момент от Internet).
Ще пробвам да върна отново хард-а на рутера и през лаптопа по WiFi да пусна този филм[Meчо Пух]
- - - Обновено - - -
След като свързах хард-а отново с рутера, проблема с възпроизвеждането през WiFi на плеъра остана, докато през WiFi на лаптопа възпроизвеждането си е ОК
Благодаря предварително за Вашите предложения !
P.S. Някой гледа ли DVD филми през WiFi с WD Digital Live 2011 ?
свържи го към WD Digital Live 2011 (WDBGXT), пак ще имаш достъп към него от всякъде,Външен хард диск с филми е вързан към рутера, a не към WD Digital Live 2011 (WDBGXT), за да мога да имам достъп към хард диска от всякъде
дори и когато WD е изключен
Някой има ли представа кога ще са налични у нас новите WD TV Play?