Страница 10 от 13 ПърваПърва ... 89101112 ... ПоследноПоследно
Резултати от 136 до 150 от общо 194

Media Player - Western Digital (всички модели)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. gnb
    gnb е офлайн

Тук е от
    Oct 2012

Отговор: Re:Media Player Western Digital Live 2011 (WDBGXT)

Цитат Първоначално публикувано от craghackbg Виж публикацията
    Сдобих се с устройството наскоро. Имам обаче един проблем. Като пусна филм всичко върви нормално известно време, след което замръзва все едно е на пауза. След това се забързва и продължава нормално. След известно време се повтаря същото. Какъв може да е проблема? Ъпдейтнато е до последния фърмуеър.
    И аз имам същия проблем с 3 ралични флашки, (Transcend 4 и 8 GB, Кodak 16 gb) с 1.04.12 и с последния фърмуер. Единствено с 1 определена флашка ( Sony 8GB) няма проблем

2.  

3. Тук е от
    Nov 2012

Моята е Transcend 16 GB. Значи е от флашката? Ще взема да пробвам с Кингстъна на жената, та да видя. Някъде има ли лист с поддържани флашки?

- - - Обновено - - -

Моята е Transcend 16 GB. Значи е от флашката? Ще взема да пробвам с Кингстъна на жената, та да видя. Някъде има ли лист с поддържани флашки?

4. gnb
    gnb е офлайн

Тук е от
    Oct 2012

Не мисля, че трябва да работи само с определени флашки. Сега ще пробвам да връщам назад фърмуера, да видя дали с някои версия няма да се оправи

5. Member Аватара на ronnie72
    Тук е от
    Dec 2009

Сдобих се с устройството наскоро. Имам обаче един проблем. Като пусна филм всичко върви нормално известно време, след което замръзва все едно е на пауза. След това се забързва и продължава нормално. След известно време се повтаря същото. Какъв може да е проблема? Ъпдейтнато е до последния фърмуеър.
    И при мен се случва, но много рядко и не повече от веднъж на филм - не мисля че е от флашката и с външния хард ми се е случвало. Доколкото съм забелязъл, основно на .MP4 файлове, предполагам че е от самия релийз. Фърмуеър - 1.07.18.

6. Тук е от
    Nov 2012

Отговор: Media Player Western Digital Live 2011 (WDBGXT)

Сега гледам друг филм на друга флашка и няма никакъв проблем. Много странно.

7. Тук е от
    Oct 2011

Към срещащите проблем с трансфера - опитайте алтернативния фирмуеър на B-RAD. Далеч по-добре е в това отношение, а има и допълнителни благинки.

8.  

9. gnb
    gnb е офлайн

Тук е от
    Oct 2012

Ще може ли линк към въпросния фърмуеър ? Доколкото видях има за Gen 2 устройство, а въпросното се води Gen 3

10. Тук е от
    Nov 2012

Колега, а можеш ли да ми кажеш 8 Gb Sony как е форматирано? В смисъл NTFS или exFAT? Опитвам се да налучкам къде е проблемът

11. gnb
    gnb е офлайн

Тук е от
    Oct 2012

NTFS, Default Allocation size. Всичките 4 флашки с които съм пробвал са форматирани по този начин
    Edit: Преди малко забелязах друго нещо. Една от флашките които забиват ( Кodak 16 GB) я включих в задния usb port и нямаше проблем. Но той не ми е удобен за ползване, и искам предния също да работи както трябва
    Този пост е редактиран от gnb; 12-11-12 в 16:14.

12. Тук е от
    Nov 2012

При мен забива и на двата порта. Четох във форумите на WD, че проблемът идвал от някаква програма, с която се правели x264-ките. Имала някакви кодеци, които сбърквали плеъра. Та има описано някакво разрешение на въпроса. Довечера ще пробвам и ще кажа има ли ефект

13. gnb
    gnb е офлайн

Тук е от
    Oct 2012

При мен забива и на двата порта. Четох във форумите на WD, че проблемът идвал от някаква програма, с която се правели x264-ките. Имала някакви кодеци, които сбърквали плеъра. Та има описано някакво разрешение на въпроса. Довечера ще пробвам и ще кажа има ли ефект
    Ако самите файлове са "дефектни" не би ли трябвало въобще да не работят, а не само с определени флашки ? А и както написах, филм който забива на предния порт, работи безпроблемно на задния

14.  

15. Тук е от
    Nov 2012

При мен не е такава ситуацията. На 16 Gb флашка филмите, които са х264 си замръзват през определено време и това си е. Пробвах решението, което е описано в сайта, но не помогна. Филма вървя безпроблемно около час и след това последваха 3 - 4 замръзвания за по около 15 секунди. След замръзване прекарва пропуснатото време на бърза скорост и си продължава до следващия път. Много кофти работа. В същото време DVD-та си плейва спокойно от същата флашка. Направо съм в шаш. Не мога да разбера единствено дали не е хардуеърен проблем и дали всъщност не прегрява? Ако х264-те га натоварват повече, дали пък процесора не прегрява и не спича за момент поради тази причина?!?

16. gnb
    gnb е офлайн

Тук е от
    Oct 2012

При мен замвъзванията протичат по същия начин, но ако съм с фърмуер, различен от последните два, замръзва още в първите секунди, докато при предпоследния, издържа половин час. Това за .mkv файлове, като фключена отзад, проблемната флашка работи без проблем

17. Тук е от
    Nov 2012

Уф сега ще трябва да гледам същия филм два пъти - флашката включена в двата порта :D, та да разбера дали има някаква разлика.

Между другото, когато се опитам да видя шеърнте папки на компютъра си по мрежата ми иска име и парола за достъп. От къде да ги взема тези, при положение, че на РС-то не съм слагал парола?

И накрая. Дори когато не се ползва, бялата лед светлина не свети, плеърът е леко топъл. Това нормално ли е?
    Този пост е редактиран от craghackbg; 14-11-12 в 10:52.

18. gnb
    gnb е офлайн

Тук е от
    Oct 2012

Уф сега ще трябва да гледам същия филм два пъти - флашката включена в двата порта :D, та да разбера дали има някаква разлика.

Между другото, когато се опитам да видя шеърнте папки на компютъра си по мрежата ми иска име и парола за достъп. От къде да ги взема тези, при положение, че на РС-то не съм слагал парола?

И накрая. Дори когато не се ползва, бялата лед светлина не свети, плеърът е леко топъл. Това нормално ли е?
    Ако само веднъж си натиснал power бутона, плейъра влиза с stand by режим и затова е леко топъл. Ако power бутона се задържи за 5 сек, тогава се изключва изцяло (но времето за стартиране е по- дълго)

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 10 от 13 ПърваПърва ... 89101112 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Media Player - MiniX (всички модели)
    От z_harris във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 53
    Последно: 19-03-21, 19:58
  2. Media Player - Egreat (всички модели)
    От bradqzata във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 50
    Последно: 22-02-19, 00:38
  3. Media Player - ASUS (всички модели)
    От yavor44 във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 177
    Последно: 29-06-14, 19:15
  4. Media Player - Western Digital (всички модели)
    От CrossBlade във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 2007
    Последно: 07-01-14, 02:06
  5. Купувам : Western Digital HD TV Media PLayer
    От thcrown във форум Купува
    Отговори: 2
    Последно: 15-09-09, 11:35

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе