Благодаря за отговораПървоначално публикувано от kirretto
вече си поръчах мултимедийния плеър.
Благодаря за отговораПървоначално публикувано от kirretto
вече си поръчах мултимедийния плеър.
А аз имам проблем с шерването на музиката ми от пс-то шервам я и папката се вижда но празна някакши идеи ?
Сигурен ли си, че задаваш на плейъра да възпроизвежда правилния тип медия, т.е. от основния изглед дали избираш music?Първоначално публикувано от p0ckata
Да ама пак нищо казва няма медия за възпроизвеждане а от вчера почна да ми накъсва и картината през ви-фи говоря за ДивХ филм не за 1080п абе несъм очарован от бъзикнята особенно.
Привет, изчетох темата, понеже искам да си взема такъв плеър. Не можах да разбера обаче, на него може ли да се подкара 3D филм. Звънях на 2 от фирмите, които го предлагат и от 2-те места ми казаха, че не знаят и да проверя във форумите...Телевизора ми има вграден плеър, но не подържа DTS и затова се ориентирах към този модел в тая ценова граница....
Прочетох постта на колегата - "Плейва всичко,DVD и Blue-ray (рипове) с менюта.3D side by side-идеално от тези по торентите"....И после е написал - "Е добре де не чете(3D Blue-ray ISO),но го плейва в2D без проблем." Та затова, някой ако може да ме светне с малко инфо и помощФайловете от тракера, които съм свалям до сега са били все с разширение MKV на края...
Този пост е редактиран от fenato; 26-09-12 в 22:29.
Ами прочети - в Интернет си пише! По принцип намерих, че "WD TV Live HD Media Player" е със чип: "Sigma SMP8655 Secure Media Processor", а той НЕ ПОДДЪРЖА т.нар. "Frame Packing". "Frame Packing" е режим на кодиране на данните към HDMI 1.4, който ти трябва, за да гледаш Full HD 3D - т.е. 1080p24 3D. Ако искаш SideBySide 3D - да, става.
Примерно чипа "Realtek 1186" го поддържа, цитирам: "frame-packed (real image size 1920x2160) 3D". Ако държиш на Sigma чип "SMP8672" също го поддържа.
Ясно, почти те разбрах, тъй като за първи път се захващам с подобно инфо. Мерси за отделеното време![]()
Добре, а този чип 8672, как да го разбера в кой плейър е монтиран? Като го пуснах в търсачката с бг филтър ми изкара само твойто мнение тук в темата и сайта на сигма, че имат произведен въпросния чип...
Новите Sigma чипове с 3D поддръжка се обявиха съвсем скоро. За момента са ясни няколко модела с тях:
Popcorn Hour A-400 - Sigma Design 8911 - двуядрен процесор от най-високия клас на компанията.
Dune Base 4.0 3D - Sigma Design 8672
Dune TV403D - Sigma Design 8673
Dune MAX 3D - най-вероятно Sigma Design 8911, но още не е потвърдено.
Все още няма от къде да купиш някой от тези модели. Като чета най-скоро ще излезне в продажба A-400.
Имай предвид, че горните модели са доста по-скъпи от тези със 1186, така че ако си в търсене на нещо бюджетно то няма смисъл да ги чакаш.
Ок, разбрах, няма какво да го мисля повече, на този етап не мога да отделя над 200лв. Ще карам ако толкова ми се прииска 3D на SideBySide, пък каквото плеър покаже :D Мерси още един път за отделеното време
Edit: Взех гоТестта за да си спаси бъдещето плеара :D беше в 3 проби...720, 1080 и това от което най-много ме притесняваше - 3D...И резултата е 3 от 3
Върви на пушка дзверо:D Благодаря на хората създали темата и писали в нея
![]()
Този пост е редактиран от fenato; 02-10-12 в 10:30.
Здравейте! От известно време забелязвам, че като ми спре тока, и го пуснат, плейъра въпреки, че е изключен се стартира и ми пали тв-то. Има ли решение на проблема без да изключвам настройките на ейч ди ем айа.
Здравейте, имам един кратък въпрос: Възможно ли е да се изключи S/PDIF изхода (т.е да не свети отзад) ?
Здравейте, със кой DLNA сървър ползвате плеъра и какви настройки давате на сървъра за да работи плеъра без проблем?![]()
Ползвате ли youtube и ако да успяхте ли да прекарате тубата да пуска всички клипове и как ?
Кефи ме колко лаконичен е kirretto
А иначе първия въпрос е ясен ДА. Но за втория това <донякъде> идва от това че Sony-то което си гледал като алтернатива е ориентирано към гледане на BR дискове (които са си все още скъпи а записвачки малко) и останалите формати са стрииминг ориентирани т.е. към гледане на поточно видео излъчвано в мрежата което веднага ще ти генерира известни проблеми при гледане на свалени филми от замундата. Сони малко се опитват да играят застъпници на авторските права и да се правят че защитават авторите което се отразява на плеърите - разбира се не в качеството а в безпроблемните възможности за гледане на безплатно съдържаниеНо все пак най-добре е да се изкаже някой който по дълго се е сблъсквал със Sony-то или подобен род BR плеъри с повече възможности.
Сдобих се с устройството наскоро. Имам обаче един проблем. Като пусна филм всичко върви нормално известно време, след което замръзва все едно е на пауза. След това се забързва и продължава нормално. След известно време се повтаря същото. Какъв може да е проблема? Ъпдейтнато е до последния фърмуеър.