Страница 9 от 13 ПърваПърва ... 7891011 ... ПоследноПоследно
Резултати от 121 до 135 от общо 194

Media Player - Western Digital (всички модели)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Mar 2011

Re:Media Player Western Digital Live 2011 (WDBGXT)

Цитат Първоначално публикувано от kirretto
    Въпрос едно - Да.
    Въпрос две - Донякъде.
    Благодаря за отговора вече си поръчах мултимедийния плеър.

2.  

3. Member Аватара на p0ckata
    Тук е от
    Apr 2009
    Живее в
    Варна

А аз имам проблем с шерването на музиката ми от пс-то шервам я и папката се вижда но празна някакши идеи ?

4. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от p0ckata
    А аз имам проблем с шерването на музиката ми от пс-то шервам я и папката се вижда но празна някакши идеи ?
    Сигурен ли си, че задаваш на плейъра да възпроизвежда правилния тип медия, т.е. от основния изглед дали избираш music?

5. Member Аватара на p0ckata
    Тук е от
    Apr 2009
    Живее в
    Варна

Да ама пак нищо казва няма медия за възпроизвеждане а от вчера почна да ми накъсва и картината през ви-фи говоря за ДивХ филм не за 1080п абе несъм очарован от бъзикнята особенно.

6. Тук е от
    May 2011

Отговор: Re:Media Player Western Digital Live 2011 (WDBGXT)

Привет, изчетох темата, понеже искам да си взема такъв плеър. Не можах да разбера обаче, на него може ли да се подкара 3D филм. Звънях на 2 от фирмите, които го предлагат и от 2-те места ми казаха, че не знаят и да проверя във форумите...Телевизора ми има вграден плеър, но не подържа DTS и затова се ориентирах към този модел в тая ценова граница....
    Прочетох постта на колегата - "Плейва всичко,DVD и Blue-ray (рипове) с менюта.3D side by side-идеално от тези по торентите"....И после е написал - "Е добре де не чете(3D Blue-ray ISO),но го плейва в2D без проблем." Та затова, някой ако може да ме светне с малко инфо и помощ Файловете от тракера, които съм свалям до сега са били все с разширение MKV на края...
    Този пост е редактиран от fenato; 26-09-12 в 22:29.

7. Тук е от
    Jun 2012

Цитат Първоначално публикувано от fenato Виж публикацията
    Привет, изчетох темата, понеже искам да си взема такъв плеър. Не можах да разбера обаче, на него може ли да се подкара 3D филм.
    Ами прочети - в Интернет си пише! По принцип намерих, че "WD TV Live HD Media Player" е със чип: "Sigma SMP8655 Secure Media Processor", а той НЕ ПОДДЪРЖА т.нар. "Frame Packing". "Frame Packing" е режим на кодиране на данните към HDMI 1.4, който ти трябва, за да гледаш Full HD 3D - т.е. 1080p24 3D. Ако искаш SideBySide 3D - да, става.

Примерно чипа "Realtek 1186" го поддържа, цитирам: "frame-packed (real image size 1920x2160) 3D". Ако държиш на Sigma чип "SMP8672" също го поддържа.

8.  

9. Тук е от
    May 2011

Цитат Първоначално публикувано от rakim Виж публикацията
    Примерно чипа "Realtek 1186" го поддържа, цитирам: "frame-packed (real image size 1920x2160) 3D". Ако държиш на Sigma чип "SMP8672" също го поддържа.
    Ясно, почти те разбрах, тъй като за първи път се захващам с подобно инфо. Мерси за отделеното време
    Добре, а този чип 8672, как да го разбера в кой плейър е монтиран? Като го пуснах в търсачката с бг филтър ми изкара само твойто мнение тук в темата и сайта на сигма, че имат произведен въпросния чип...

10. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Отговор: Media Player Western Digital Live 2011 (WDBGXT)

Новите Sigma чипове с 3D поддръжка се обявиха съвсем скоро. За момента са ясни няколко модела с тях:
    Popcorn Hour A-400 - Sigma Design 8911 - двуядрен процесор от най-високия клас на компанията.
    Dune Base 4.0 3D - Sigma Design 8672
    Dune TV403D - Sigma Design 8673
    Dune MAX 3D - най-вероятно Sigma Design 8911, но още не е потвърдено.

Все още няма от къде да купиш някой от тези модели. Като чета най-скоро ще излезне в продажба A-400.
    Имай предвид, че горните модели са доста по-скъпи от тези със 1186, така че ако си в търсене на нещо бюджетно то няма смисъл да ги чакаш.

11. Тук е от
    May 2011

Ок, разбрах, няма какво да го мисля повече, на този етап не мога да отделя над 200лв. Ще карам ако толкова ми се прииска 3D на SideBySide, пък каквото плеър покаже :D Мерси още един път за отделеното време

Edit: Взех го Тестта за да си спаси бъдещето плеара :D беше в 3 проби...720, 1080 и това от което най-много ме притесняваше - 3D...И резултата е 3 от 3 Върви на пушка дзверо:D Благодаря на хората създали темата и писали в нея
    Този пост е редактиран от fenato; 02-10-12 в 10:30.

12. Тук е от
    Apr 2011

Здравейте! От известно време забелязвам, че като ми спре тока, и го пуснат, плейъра въпреки, че е изключен се стартира и ми пали тв-то. Има ли решение на проблема без да изключвам настройките на ейч ди ем айа.

13. gnb
    gnb е офлайн

Тук е от
    Oct 2012

Здравейте, имам един кратък въпрос: Възможно ли е да се изключи S/PDIF изхода (т.е да не свети отзад) ?

14.  

15. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Здравейте, със кой DLNA сървър ползвате плеъра и какви настройки давате на сървъра за да работи плеъра без проблем?

16. Member Аватара на p0ckata
    Тук е от
    Apr 2009
    Живее в
    Варна

Ползвате ли youtube и ако да успяхте ли да прекарате тубата да пуска всички клипове и как ?

17. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Кефи ме колко лаконичен е kirretto

Цитат Първоначално публикувано от kirretto Виж публикацията
    Въпрос едно - Да.
    Въпрос две - Донякъде.
    А иначе първия въпрос е ясен ДА. Но за втория това <донякъде> идва от това че Sony-то което си гледал като алтернатива е ориентирано към гледане на BR дискове (които са си все още скъпи а записвачки малко) и останалите формати са стрииминг ориентирани т.е. към гледане на поточно видео излъчвано в мрежата което веднага ще ти генерира известни проблеми при гледане на свалени филми от замундата. Сони малко се опитват да играят застъпници на авторските права и да се правят че защитават авторите което се отразява на плеърите - разбира се не в качеството а в безпроблемните възможности за гледане на безплатно съдържание Но все пак най-добре е да се изкаже някой който по дълго се е сблъсквал със Sony-то или подобен род BR плеъри с повече възможности.

18. Тук е от
    Nov 2012

Сдобих се с устройството наскоро. Имам обаче един проблем. Като пусна филм всичко върви нормално известно време, след което замръзва все едно е на пауза. След това се забързва и продължава нормално. След известно време се повтаря същото. Какъв може да е проблема? Ъпдейтнато е до последния фърмуеър.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 9 от 13 ПърваПърва ... 7891011 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Media Player - MiniX (всички модели)
    От z_harris във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 53
    Последно: 19-03-21, 19:58
  2. Media Player - Egreat (всички модели)
    От bradqzata във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 50
    Последно: 22-02-19, 00:38
  3. Media Player - ASUS (всички модели)
    От yavor44 във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 177
    Последно: 29-06-14, 19:15
  4. Media Player - Western Digital (всички модели)
    От CrossBlade във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 2007
    Последно: 07-01-14, 02:06
  5. Купувам : Western Digital HD TV Media PLayer
    От thcrown във форум Купува
    Отговори: 2
    Последно: 15-09-09, 11:35

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе