Страница 22 от 37 ПърваПърва ... 12202122232432 ... ПоследноПоследно
Резултати от 316 до 330 от общо 542
Like Tree70Одобрявам

Media Player - Mede8er 2014/(всички модели) FAQ на първа страница

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Mar 2008

Отговор: Media Player - Mede8er 2014/(всички модели) FAQ на първа страница

Здравейте,
    Забелязвам нещо странно.Имам вграден и външен диск. Тази вечер ми се случи за 2ри път.Изтеглих "Taken 3" на външния диск,вързах го към плеъра ,папката на филма си е там ,но вътре в нея нищо няма.Преместих го на вътрешния диск там всичко си е Ок . На какво може да се дължи това? с 3.0.6 съм!

2.  

3. Тук е от
    Jun 2006

И при мен се случва доста често и до сега не съм намерил решение,свалям на външен хард връзвам към плеъра и папката е празна!!!!Закачам на компютъра,всичко си е на мястото.За това ако искаш да прехвърляш нещо на външен по добре да е закачен на плеъра и да използваш някоя програма(teracopy например)
    При мен и друго се получава,външен с 100 филма,закачам го към устройството и над половината папки празни,няма нищо!!!!!!!!!!!Трябва да го вържа на настолен,да дам поправка и като го върна са си там до след няколко дни и пак някаква част изчезват и процедурата отново,много дразнещо(не е до хард,защото съм пробвал и с други и пак така се държи)

4. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Филмите как са качени на външният ХДД ? Понеже съм все още нов потребител и си правя разни експерименти , забелязах ,че качени само филми - всеки в собствена папка и при синхронизиране за обложки и инфо , после не ми ги виждаше изобщо (а са си там с цялото инфо) - сложих всички папки с филми в една папка "MOVIES" и си ги вижда пак ...
    А как става синхронизацията и управлението с андроид приложението ,че нещо не видях снощи такава опция , а от самото приложение не реагира на команди ?

5. Banned
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията
    Филмите как са качени на външният ХДД ? Понеже съм все още нов потребител и си правя разни експерименти , забелязах ,че качени само филми - всеки в собствена папка и при синхронизиране за обложки и инфо , после не ми ги виждаше изобщо (а са си там с цялото инфо) - сложих всички папки с филми в една папка "MOVIES" и си ги вижда пак ...
    А как става синхронизацията и управлението с андроид приложението ,че нещо не видях снощи такава опция , а от самото приложение не реагира на команди ?
    Ако става въпрос за приложението за дистанционно , мисля че то е само за IOS на Apple. Дали някой от колегите си е слагал IPTV файл? Ако може да припомни процедурата и начина , че съм забравил , а преди правех това нещо. Не мога да открия в никой форум как ставаше ?!

6. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

https://play.google.com/store/apps/d...oidME83p&hl=bg - то си имало и видеа ама аз снощи го свалих и пробвах да управлявам и нямах повече време да търся .

7. Тук е от
    Apr 2009

Здравейте ! Ползвам плеъра с външен диск постоянно , но проблема който описвате не ме е спохождал . Диска ми е форматиран NTFS , 1 Тб 2.5" и не ползва допълнително захранване . ПС-то ми е с ХР . Винаги изключвам диска от компютъра "безопасно" , а от плеъра ,когато е включен с F2 - отново "безопасно" . Давам моята постановка да сравните и от разликите с вашите да видите откъде може да е проблема !

Ето линк за това как се ползва апликацията за Андроид Mede8er - The greatest show on earth
    Трябва на плеъра да е включена опцията за WEB REMOTE !

Правиш си плейлист m3u формат в текстов редактор - notepad примерно - записваш го - сменяш разширението от .тхт на .iptv - намираш го с плеъра и натискаш ОК - добавя се като плейлист в приложението IPTV !

Пример:
    #EXTM3U
    #EXTINF:-1,Nat geo wild
    http://202.75.23.35/live/ch39/01.m3u8
    #EXTINF:-1,Travel
    http://202.75.23.35/live/ch41/01.m3u8
    #EXTINF:-1,DISCOVERY SCIENCE
    http://202.75.23.34/live/ch33/01.m3u8
    #EXTINF:-1,Discovery
    http://202.75.23.34/live/ch29/01.m3u8
    svetlio1 одобрява това.

8.  

9. Banned
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    София

Нещо не ми се получава с IPTV . Ако не редактирам папката в M3U формат не се вижда от плеъра. След кое то и да цъкам върху файла не се добавя където трябва и не тръгва разбира се. PS : Стана , но се редактира разширението с Notepad++ Сега остава и да намеря работеща плейлиста...
    Този пост е редактиран от ceco7; 01-02-15 в 22:40.

10. Member
    Тук е от
    Mar 2008

Пробвах да сваля филма на компа и после да го кача на диска,пак е така! Кача ли го на вградения диск нямам никакъв пробем, папката се отваря и в нея са си файловете. Не е кой знае какъв проблем, но се чудя от какво е ?

11. Тук е от
    Apr 2009

Като влезеш в папката с филма който не се вижда ,натисни MENU и виж АLL MEDIA ли е селектирано - да не е музика или снимки и затова да не се вижда...

12. Member
    Тук е от
    Nov 2010

Приложението за андроид не ползвам, ползвам ES File Explorer File Manage за достъп до файловете през самба клиента на ЕС и Remote Transmission за достъп до торент клиента (работи и от Интернет, ако си пренасочил портове) и дискове към компютъра не закачам изобщо.

13. Тук е от
    Feb 2015

Здравейте, от два дни си търся нов плеър ,защото имам egreat r6s, но няма ъпове за него вече 2-ра година и освен така не ми изкарва дтс звук,а повечето филми вече са с него.Та въпросът ми е кой от двата плеъра да взема HD Media Player, Mede8er MED1000X3DBLK/WP или ASUSBDS-700 Мултимедиен плеър ?Благодаря Ви!

14.  

15. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

По въпроса - първият без никакво замисляне - най-добрата софтуерна поддръжка .
    А иначе Egreat-а си изкарва DTS (и всичките основни HD варианти) - как така при теб няма ?

16. Тук е от
    Feb 2015

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията
    По въпроса - първият без никакво замисляне - най-добрата софтуерна поддръжка .
    А иначе Egreat-а си изкарва DTS (и всичките основни HD варианти) - как така при теб няма ?
    Не зная ,защо при мен не работеше добре постоянно забиваше дори освен ДТС и долби нямаше при някои филми.Благодаря ти за отговора!

17. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от Valentin! Виж публикацията
    имам egreat r6s, но няма ъпове за него вече 2-ра година
    С модифициран фърмуер на iNext (виж 1стр. в темата на плеъра) нещата са доста по-различни.

18. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2011

Здравейте,бих искал да попитам нещо и за аудио форматите свързано с MED 1000X3D,който имам от скоро.Примерно,когато сваляш албум във формат FLAC има случаи,когато отделните песни са на отделни файлови с .flac накрая и друг файл със /заглавие на албума/.cue или .m3u.Във всички случаи при плейване се изпълнява един файл/песен/,връща те обратно, пускаш си нова и т.н. Няма как да си пуснеш първата песен и да изслушаш целия албум без нищо да правиш.Това става в случаите,когато имаш файл със
    /заглавие албум/.flac, тогава отгоре излиза само първата песен на екран,виждаш времето на целия албум и слушаш до края.Но,когато торента не е с този файл,а по горния начин може ли нещо да се направи,за да не пускаш една по една.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 22 от 37 ПърваПърва ... 12202122232432 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Media Player - Popcorn Hour 2014(всички модели)/FAQ на първа страница
    От jovanoty във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 841
    Последно: 12-02-24, 10:50
  2. Media Player - Dune (всички модели)
    От hristoslav2 във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 535
    Последно: 18-05-21, 08:33
  3. Media Player - MiniX (всички модели)
    От z_harris във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 53
    Последно: 19-03-21, 19:58
  4. Media Player - HiMedia (всички модели)
    От orlie във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 99
    Последно: 17-12-17, 14:04
  5. Media Player - Hyundai (всички модели)
    От myDiva във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 508
    Последно: 29-03-14, 19:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе