Не се получава!!Нищо което качвам от РС-то посредством флашка или външен хард не го вижда.Тъпа история
Не се получава!!Нищо което качвам от РС-то посредством флашка или външен хард не го вижда.Тъпа история
Пробвай първо с ресет на настройките на плеъра / ако искаш ги запиши на флашка да не си играеш после / и виж има ли оправия !
Ако не става преинсталирай фърма / виж си дали си с нужния буутлоадер !!!!! да не става от това проблем / и пробвай преди да пипаш другите настройки !
Наистина е странно ! И в официалния форум това не ечесто срещан проблем и обикновено е някой филтър включен - видео фото музика , или по жанр година и т.н....
Това което се сещам е и на флашката и на диска ,които ползваш да присвоиш някакви имена когато са включени в компютъра/ предполагам ,че си имат ,но пробвай/.
На всички портове ли го прави проблема - пробвай различни , виж и с карта памет какво ще стане !
Аз ползвам и външен хард, до днес не съм имал никави проблеми. Преди малко разкачих харда от плеъра и го вързах на компа, свалих си един Блутей филм, върнах харда и .... Плеъра не го вижда въобще, рестартирах го нищо, върнах фаб. Настройки пак същото.Някакви идеи пред да качвам нов фърм?
Някой нещо по въпроса? И фърма смених все си е същото,разкача ли Диска от Компа ,плеъра не го вижда.Пробвах на ТВ-то няма проблем,пробвах на САТ Приемник също няма проблем.Диска се вързва когато си поиска,последно свалих 2 БлуРей файла,папката през плеъра е празна,а те всъщност са си там.Няма оправия май с това чудо на техниката.
П>П Скоро дали се очаква нов фърм.
Виж да не си маркирал случайно да виждаш само снимки или нещо от тоя род .
Пробвайте следното - включете външния диск към компютър и пуснете chkdsk - да оправи файловата система и тогава изключете диска използвайки USB Disk Ejector , а не вградения в уиндоус safe removal tool . После пробвайте и пишете какво става. Предполагам сте с Уин 7 или 8 - аз съм с ХР и никога не съм имал такива проблеми. От форума съветват винаги да се вади диска с допълнителната програма за да няма проблеми! Ако се оправят нещата пишете ,защото е важно за всички да се знае това !
Ето обяснение относно по-горе споменатия проблем:
Win7, 8, 8.1 users - Safe Removal is incompatible with the linux NTFS code. Instead use Utility to Eject the Mede8er (or shared external USB drive) - USB Disk Ejector USB Disk Ejector
Vanishing files and un-mountable partitions can occur as a result of using Safe Removal. Those should get fixed by using slave mode, running chkdsk and removing the player using the USB Disk Ejector tool. - цитат от форума на Mede8er и по точно от последния фърмуер V4.0.1 от 03.04.2015г.
Става въпрос за несъвместимост между LINUX & Windows и тяхната обработка на NTFS форматирани устройства. Използвайте инструмента посочен в линка вместо стандартния на Уиндоус. Когато направите "chkdsk" би трябвало да се създаде папка "check" ( или нещо подобно, обърнете внимание ), която ще е с доста голям размер ( изненадващо голям ) и там ще се натикат всички грешни файлове. Вече ми се случи това преди време със стария ми плеър Diva Full HD и се наложи някои заглавия да ги "бракувам". Просто не намерих начин да възстановя файловете по местата им.
Този пост е редактиран от frizera; 15-07-15 в 00:21.
Този пост е редактиран от veselintonev; 16-07-15 в 00:24.
Вече няколко дни нямам гореописаните проблеми.Разкачам от компа , закачам на плеъра,плеъра вижда диска,папките са си там всичките!
Здравейте.Отдавна не бях пускал плейъра(MED600X3D)и сега ми направи следния номер,при опит да отворя FB,туитър,сайта с обложките за филми ми изписва следното:
https://www.сайта който искам да отворя/can not loaded,for SSL handshake failed.Please check your ssl.Press Return to exit application!Какво иска да направя?
Например Гугъл си се зарежда
Провери си часовника/дата на плеъра дали са наред. Обикновенно ssl-a се чупи от некоректни времена на двете машини.
Пробвах.Не става пак е същото положение
Провери тогава за нов фирмуер. Може да са пипали нещо по ссл-а.
Нека споделя малко впечатления относно последната версия на фърмуера т.е. V 4. От както е излязла забелязах че не мога да си пусна нито една снимка без значение какъв е формата и. Когато отворя папката със снимки и видео клипове се виждат като обложки на отделните папки винаги едни и същи снимки от съдържанието на папката, но като я отворя и избера коя да е снимка нищо не се получава - черен екран. Работят единствено клипчета-та. Всичките ми файлове (снимки, клипове, видео,3D и др.) се намират на сървър в домашната мрежа. Вчера не ми издържаха нервите и инсталирах една доста стара версия, а именно V 3.0.6 от 05.2014г. Всичките проблеми относно снимките се разрешиха от раз! Е, липсват някои екстри, но не са болка за умиране. V 4.0.. я преинсталирах преди да предприема стъпката към даунгрейд, но резултата бе нулев. Използвам и различен Skin от оригиналния и пробвах без него, но не се промени нищо. Смених фърмуера на рутера с dd-wrt, ъпдейтнах фърмуера на сървъра до възможно най-новия.
И така а а. След като реших, че чрез тези маневри може би се отървах от още един досаден проблем късно снощи установих, че греша! Проблема е в следното (мисля че друг колега по назад беше описал подобен) : по време на възпроизвеждане на филм за кратко време прекъсва звука, а понякога прекъсва и картината за около 1-2 секунди (черен екран). Връщал съм много пъти филмите там където е прекъснал, но не се повтаря проблема на същото място. По често се случва да има проблем със звука отколкото с картината, но вчера просто се разцепи да прекъсва картината, а звука си върви гладко и без проблем?! Е, казах си добре, ще рестартирам всичко и да видим тогава... Пуснах филм с продължителност от 2,5 часа и към края на филма се започна с проблемите. Първо звука, а после и картината прекъсна, но само веднъж и то по скоро като премигване. Филма свърши и реших да послушам музика. Груба грешка!!! Избрах една папака с МР3-ки и с ужас установих, че не може и дума да става да се слуша музика. Да не говорим за усилване - ще стана смешен просто. Следя работата на сървъра и виждам че няма почти никакъв изходящ трафик т.е. по-малко от 1МВ. Торент клиента е спрян, никой друг не се е конектнал към мрежата ми (безжично) и всички LAN свързани устройства са изключени. Само на десктоп-а LAN картата се "ослушва" за команди, но това не е проблем. Проблема е, че се изчерпах на идеи от къде може да произлиза тази гадна ситуация. Някой да предложи нещо свежо, че аз вече се изчерпах.