Страница 6 от 37 ПърваПърва ... 4567816 ... ПоследноПоследно
Резултати от 76 до 90 от общо 542
Like Tree70Одобрявам

Media Player - Mede8er 2014/(всички модели) FAQ на първа страница

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Apr 2009

Отговор: Mede8er med800x3D

Честита Коледа и Нова година на всички!!!

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2009

Здравейте, Честита Нова Година. Покрай празниците се сдобих с Mede8er1000x3D с 2ТБ вътрешен хард. Имам няколко въпроса относно машинката. Плеъра е свързан чрез лан кабел към рутер(d-link DI-524), когато прехвърлям инфо от компютъра към плеъра скоростта е 1,5-1,8МБ/с и с екплорера на Win-a и с Teracopy, толкова ли трябва да бъде или аз не правя нещо както трябва? Пробвах вградения торент клиент на плеъра, като цяло е стабилен, има ли вариант аз да определям къде да се свалят файловете, а не всичко свалено през торенти да се тъпче в папка Transmission? Мога ли чрез utorrent от компа да свалям директно на харда на плеъра, както са вързани по мрежата? Плеъра е вързан към ТВ чрез HDMI кабел, имам 5,1 колонки само с изходи на чинчове (RCA) има ли вариант звука да минава само към колонките, а не както е сега и през колоните и през телевизора и става какафония? Мога ли от плеъра директно да трия, местя и създавам папки чрез дистанционното или това става само чрез компютър?

4. Banned
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    София

Честита нова година на всички ! Със здраве да си ползваш плеъра . Може да създаваш папки , да копираш и местиш през дистанционното без комп . Ако искаш скорост при трансфер си подсигури съответен гигабитов рутер, каквато е и картата на плеъра. Компа също да е с добри показатели и неомазан уиндоус . Скоростта ще се увеличи десетократно и ще можеш също да ползваш файлове с HD звук . С торенти през плеъра не се занимавам и не съм компетентен, но съм сигурен че ако пренасочиш адреса на сваляне директно в харда на плеъра няма да има проблем

5. Member Аватара на frizera
    Тук е от
    Mar 2011

Цитат Първоначално публикувано от ceco7 Виж публикацията
    Честита нова година на всички ! Със здраве да си ползваш плеъра . Може да създаваш папки , да копираш и местиш през дистанционното без комп . Ако искаш скорост при трансфер си подсигури съответен гигабитов рутер, каквато е и картата на плеъра. Компа също да е с добри показатели и неомазан уиндоус . Скоростта ще се увеличи десетократно и ще можеш също да ползваш файлове с HD звук . С торенти през плеъра не се занимавам и не съм компетентен, но съм сигурен че ако пренасочиш адреса на сваляне директно в харда на плеъра няма да има проблем
    Честита Нова Година и от мен!!! Живи и здрави да сме, пък за останалото - късмет!!!!

Само ще добавя: с програмата Transmission Remote GUI можеш да определяш в коя папка да се свалят филмите и още доста полезни неща. Тя много прилича на mTorrent и предоставя много по-добра функционалност на трансмишъна като цяло. https://code.google.com/p/transmisson-remote-gui/
    Този пост е редактиран от frizera; 04-01-14 в 16:13.
    benov одобрява това.

6. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2009

Здравейте, имам проблем с плеъра или мрежата, не съм сигурен. Интернета ми е на Vivacom Fiber Net след рутера на виваком има закачен мой рутер. Към рутера с лан кабел са вързани плеъра и стационарния ми комп. От рутера имам настроен DHCP сървър, който да дава Ип-та във вътрешната ми мрежа. Когато пусна плеъра независимо дали гледам филм, слушам музика или копирам от PC към плеъра след около 15мин нета към плеъра изчезва и става недостъпен и във вътрешната ми мрежа. Изскача ми следната грешка - Error code: 0x80070035 The network path was not found?

7. Banned
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    София

Търси проблема в рутера, нещо много сложно е навързана мрежата , гигабитов трябва да е рутера за да ползваш възможностите на мрежовата карта. Не може ли без втория рутер ? Аз ползвам този http://www.tp-link.com/en/products/d...del=TL-WDR4300 и нямам проблеми.

8.  

9. Member Аватара на frizera
    Тук е от
    Mar 2011

Цитат Първоначално публикувано от martovojda Виж публикацията
    Здравейте, имам проблем с плеъра или мрежата, не съм сигурен. Интернета ми е на Vivacom Fiber Net след рутера на виваком има закачен мой рутер. Към рутера с лан кабел са вързани плеъра и стационарния ми комп. От рутера имам настроен DHCP сървър, който да дава Ип-та във вътрешната ми мрежа. Когато пусна плеъра независимо дали гледам филм, слушам музика или копирам от PC към плеъра след около 15мин нета към плеъра изчезва и става недостъпен и във вътрешната ми мрежа. Изскача ми следната грешка - Error code: 0x80070035 The network path was not found?

А пробва ли да пуснеш PING към плеъра когато се появи тази грешка? Направил ли си map device на харда в плеъра? С каква ОС ти е компютъра? До колкото си спомням рутера ти не е гигабитов, но това не е от особено значение, въпреки че съществува вероятност от претоварването му (личен опит).

10. Тук е от
    Dec 2005
    Живее в
    Русе

Това е проблем на Windows-a. Пробвай от настройките на компа да си разрешиш "NetBIOS over TCP/IP" (ако не си го разрешил де :-) ). Не давам гаранции, но вероятно ще се оправи. За себе си съм 99% сигурен, че няма смисъл да ръчкаш нито рутера нито плеъра. Успех !

Цитат Първоначално публикувано от martovojda Виж публикацията

11. Тук е от
    Apr 2009

Здравейте! Не ми стана ясно дали изчезва нета на плеъра / не работят интернет приложенията на плеъра , час и т.н /, което е индикация за проблем с рутера или само се губи връзката с компютъра , което показва проблем с комуникацията плеър-компютър ?

12. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2009

Цитат Първоначално публикувано от pipchi Виж публикацията
    Здравейте! Не ми стана ясно дали изчезва нета на плеъра / не работят интернет приложенията на плеъра , час и т.н /, което е индикация за проблем с рутера или само се губи връзката с компютъра , което показва проблем с комуникацията плеър-компютър ?
    И двата проблема съществуват. Изчезва нета на плеъра не работят интернет приложенията, час, торент, както и връзката с компютъра се разпада. Вечерта след работа ще пробвам горните предложения, да видим дали ще има ефект.

13. Banned
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    София

Имаме нов финален фърмуер http://www.mede8er.org/Firmware_Fina..._10Jan2014.zip
    Този пост е редактиран от ceco7; 11-01-14 в 19:15.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Здравейте, вчера се сдобих с това плеърче - med600x3D. Сега искам да си взема и външен хард 2.5 инча 1 терабайт, но всички такива са на 5400 оборота, въпроса ми е дали ще е бавен за 3D BlueRay iso, или ще върши работа, или да си взимам 3.5 инчов с външно захранване?

16. Тук е от
    Dec 2005
    Живее в
    Русе

Честито, колега ! Със здраве да си го гледаш :-)
    Виж скоростите на трансфер, които обявява производителя на HDD-то, което си избрал, след това отвори NFO-то на някой филм и виж сумарният битрейт видео+аудио. Ако диска осигурява по-голям, според мен не би трябвало да имаш проблем, че е на 5400, но е добре да се сметне. Плюс това битрейта не е константно висок, има сцени с висок последвани от такива с нисък и буфера на плеърчето би трябвало да се справи.
    Успех!

Цитат Първоначално публикувано от divxstore Виж публикацията
    Здравейте, вчера се сдобих с това плеърче - med600x3D. Сега искам да си взема и външен хард 2.5 инча 1 терабайт, но всички такива са на 5400 оборота, въпроса ми е дали ще е бавен за 3D BlueRay iso, или ще върши работа, или да си взимам 3.5 инчов с външно захранване?

17. Тук е от
    Apr 2009

Ползвам WD My Passport 1 Tb 2.5" , работи без проблем - вътрешните 3.5" дискове също не е проблем да са на 5400 rpm - даже е за предпочинане , че са по тихи и не греят. Големите производители имат специални такива серии.
    Този пост е редактиран от pipchi; 10-01-14 в 14:26.

18. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Е взех си WD My Passport Ultra 1 Tb 2.5", изгледах Аватар на исо в 3д вариант, Отмъстителите пак исо в 3д вариант, все по над 40ГБ релийза и плеъра никъде не се зачуди, така, че хард на 5400 върши идеална работа. Плеъра ми е със софт 1.0.3 мисля, но засега каквото и да му пусна го подкарва, та се чудя заслужава ли си да ъпдейтвам до последния? По принцип щом нещо не ми създава грижи не го пипам, но да попитам все пак.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 6 от 37 ПърваПърва ... 4567816 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Media Player - Popcorn Hour 2014(всички модели)/FAQ на първа страница
    От jovanoty във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 841
    Последно: 12-02-24, 10:50
  2. Media Player - Dune (всички модели)
    От hristoslav2 във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 535
    Последно: 18-05-21, 08:33
  3. Media Player - MiniX (всички модели)
    От z_harris във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 53
    Последно: 19-03-21, 19:58
  4. Media Player - HiMedia (всички модели)
    От orlie във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 99
    Последно: 17-12-17, 14:04
  5. Media Player - Hyundai (всички модели)
    От myDiva във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 508
    Последно: 29-03-14, 19:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе