Този пост е редактиран от z_harris; 12-11-14 в 21:16.
Честито и от мен , много добър избор, със здраве да го ползваш. Като стана дума за кодеци и формати дали някой знае за новия MKV x265 HEVC . Той навлиза и дали ще бъде скоро включен и в нов фърм ? С новия K-Lite Version 10.8.0 Full ~ October 6th 2014, на компа няма проблем с възпроизвеждането.
Благодаря Рашо, Дано не си прав... че не виждам по-читаво нещо от Mede8er
x265 не се поддържа от чип Realtek 1186. За сега хардуерно се поддържа от андроид тв бокс и софтуерно от видео плеъри за андроид.
Преди малко подкарах x265 през Wild Media Server и филма тръгна. Това става от компа през сървъра и се плейва от Panasonic TV 50ST60
Този пост е редактиран от ra6o74; 13-11-14 в 14:48.
Рашо, споделих че софтуерно съм пуснал кодека дори и на друг уред . Не ми се сменят уреди заради по-съвършени чипове. А и вече трети плеър имам , просто няма насмогване.
Малко офтопик!
С плеъра вече се оборудвах и сега идва ред на ресивер. Дайте съвет или имате мнения. Спрял съм се на Сони или Ямаха. За Ямаха във форума има тема, но за Сони е малко информацията. Може само модел да ми дадете на лични и аз ше продължа да си рова из нета. Бюджет 600-800 +/- 50лв.
Натъкнах се на следния проблем с Med1000: Изтеглих 16-ти еп. от 4-ти сезон на "Кухня" от Замунда и ми дава - неподдържн формат. В същото врeме филма се плейва без проблем на лаптопа и на вградения плеар на телевизора Samsung UE55F8000. Изтеглих повторно файла, но резултата е същия. Преди време се получи същия проблем, но с друга серия на филма. От какво може да е това?