На тази страница www.Mede8er.eu :. The Greatest Show on Earth.. в ляво има Recommended Software и избираш препоръчания софтуер за конвертиране на DivX в XVid VidCoder - Home
На тази страница www.Mede8er.eu :. The Greatest Show on Earth.. в ляво има Recommended Software и избираш препоръчания софтуер за конвертиране на DivX в XVid VidCoder - Home
След конвертиране тръгна. Явно заглавието на филма ме е заблудило, че е XVid.
Здравейте,
някой да има решение за вероятно изтеклия лиценз на YouTube?
V3.0.7_24Oct2014 BETA
1. Replaced YouTube HTML5 on Home Page with YouTube Flash
Би трябвало да реши проблема !
Много глупава постъпка е това обединение в стил всичко в едно. Преди да направи нещо човек трябва да мисли до какво ще доведе всичко това. Как може да се смесват коренно различни уреди в едно. Гледам и не мога да повярвам. Какво се цели с това мазало ? Кой го направи и разреши? Нека да излезе с изявление и да помоли потребителите за извинение за бъркотията която се оформи! ...и да върне всичко по местата му , моля .
Добре, щом е Христослав , всеки може да сбърка волно или неволно. Той достатъчно е допринесъл във форума за всеки от нас и съм сигурен ,че ако може ще оправи нещата.
Нещо се замислям да взема един "Мед" та да взема да питам- технически не виждам сериозна (да не казвам никаква) разлика между моделите , но 800 е с вентилатор и отпада - има ли някакви съществени предимства наличието за слот за вътрешен ХДД (и какви) или да спестя някой лев и да взема 600 ? Благодаря предварително на отзовалите се !
![]()
В реанимацията е, ако се "възроди от пепелта" , ще му намеря къде да го сложа , но вече доста време съм без плеър , а повечето филми дето съм свалял са с DTS-HD MA и DD TruHD звук , които BD ми не възпроизвежда през USB ... Така че въпросът е - кой - Мед 600 или 1000 ?