Възпитаните хора, чакат да ги поканят, само невъзпитаните се канят сами. []
Възпитаните хора, чакат да ги поканят, само невъзпитаните се канят сами. []
Ако някой иска мога да му дам линка откъде да се самопокани
ks.bambekov@gmail.com
ru-boy и BerkStock Благодаря ви за поканата! [8D]
Някой има ли идея защо толкова бавно се отваря този Gmail, че на моменти и не се отваря? Общо взето връзката ми е доста добра, изключително рядко ми се случва да не отвори нещо... а сега регистрацията ми продължи около 15-20 мин. Дано е нещо временно
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">ru-boy и BerkStock Благодаря ви за поканата! [8D]
Някой има ли идея защо толкова бавно се отваря този Gmail, че на моменти и не се отваря? Общо взето връзката ми е доста добра, изключително рядко ми се случва да не отвори нещо... а сега регистрацията ми продължи около 15-20 мин. Дано е нещо временно
<div align="right">Originally posted by boishin - 07/04/2005 : 17:00:53</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Или си уцелил някой куц момент, или ТВОЯ доставчик на интернет няма добра връзка ... все пак навсякъде си бачка супер [8D] От Септември съм с него (GMAIL) и никакви грижи не съм имал, пък особено за скоростта (всички менюта и т.н. освен по-удобно са направени и по-бързо от другите пощи, които съм ползвал).
Или си уцелил някой куц момент, или ТВОЯ доставчик на интернет няма добра връзка ... все пак навсякъде си бачка супер [8D]
<div align="right">Originally posted by CrossBlade*-*07/04/2005*:* 21:56:47</div id="right">
[/quote]
Не е самопри него така.На 2 различни доставчика във Варна е същото положение на моменти. Понякога отварянето е бързо но тези случаи са рядкост за съжаление.
аз съм по принцип с broadband и нямам грижи с отварянето на gmail. последните няколко дни обаче очевидно не функционират пълноценно, дори случих на HTTP Error 503 (Service unavailable). моето предположение е, че просто се налага да изключат някои от близо 100 000 хиляди машини, с които разполагат за да включат нови. с по -големи хардове [:D]. с 5 думи не е при теб проблема (освен ако ISP-то ти не се престарават с икономиите).
Може ли да помоля за покана.
Благодаря предварително.
Anton_sl@all.bg
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Може ли да помоля за покана.
Благодаря предварително.
Anton_sl@all.bg
<div align="right">Originally posted by Anton - 08/04/2005 : 19:32:50</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
done--
narode, gledam baq pokani ste razdali, ama skoro ne ste go pravili ta... da vzemete da pratite i na men edna
neter@mail.bg
hilqdi blagodarnosti predvaritelno
Поканен си вече, не пиши едно и също на две места. :knuppel2:Първоначално публикувано от neter
- Туй какво е, грозде ли е? Браво! Гледай! Я дайте една чепчица. Мм! Хубаво! Браво!
forum_account@arcor.de
Ако може и на мен една покана,
ХА MEРСИ!!!
Ако може и една на мен , nikolay_gos@yahoo.com, че съм много любопитен
mersy
Айде и на теб да ти е честито.Първоначално публикувано от Little_Alien