много интересно
Снощи се регнах и не видях от де да пращам покани. Но това не проблем. Проблема е че е малко нестандатен и програмата ми за известяване не работи. Инак си е добър поп3 мейл .. Мерси за помоща На РУ и Джулиан
много интересно
Снощи се регнах и не видях от де да пращам покани. Но това не проблем. Проблема е че е малко нестандатен и програмата ми за известяване не работи. Инак си е добър поп3 мейл .. Мерси за помоща На РУ и Джулиан
Под зеленото каре "Labels", което е в лявата колонка на екрана, би трябвало да имаш синьо каре "Invite a friend" за поканите.
Ако си с Windows 2000 или Windows XP, можеш да ползваш програмката Gmail Notifier за известяването за нови писма...
Няма ли как да се обединят двете теми за gmail, на всичко отгоре са в различни раздели.
Бих желал да получа покана на peter_sto@abv.bg
благодаря
shte moje li edna pokana i na men pls - sskorchev@abv.bg
На самообслужване:
user: techbgtechbg
pass: techbgtechbg!!!
ей като сте се раздавали ще хвърлите ли една и на slunce_15_f@abv.bg 10x
Горе неслучайно са оставени име и парола за акаунт в такава поща, от която всеки да си праща колкото искаПървоначално публикувано от Didity{}
п.с.: в тоя акаунт са останали само две покани айде някой да създаде нов, щото мен последния път много ме ядосаха със стъпките по регистрация
user: gbmoctesПървоначално публикувано от XaugyTuH
pass: setcombg
Пращайте си покани, докато е време...
Ako някой иска покана за Г мейл да ми пиши на моя е-маил.Имам за изпращане доста покани. Бройката им беше намаляла но сега са 95 бр/ увеличиха се/.
Аз пък сега забелязах, че пощата ми е станала 5 гигабайта - не че ми трябват де... Не е г-майл, а walla.com . Първо беше 1, после стана 3, а сега вече е 5