Съвсем нормално е, повечето хора да не разбират от софтуер и по тази причина да ползват ИЕ, който любезно си идва насила с ОС.
Съвсем нормално е, повечето хора да не разбират от софтуер и по тази причина да ползват ИЕ, който любезно си идва насила с ОС.
Имаше изказване на някой от МС че за да свалиш Лисичко ти трябва ИЕ....което е доста вярно, всеки продукт който идва с ОС-то ще бъде заклеймен като насилствено представен...единствения начин е като се вържеш към нет-а за първи път да те пита кой браузър искаш и да ти го сваля....такъв сценарии силно ме съмнява...
OFF: Някой може ли да помогне с алтернатива на Tabbrowser preferences за "Лисицата" 3 бета 4 или 5 ?
Този плъгин ми е един от най-удобните , гледам че не е обновяван от 2 години и естественно не работи на Лисица версия 3.
Благодаря
Е няма и няма! И аз диря таб-разширения, че както са ги заковали с пирон тия табове отгоре ме вбесяват. Ето попаднах и на това https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/5890, но и то не е съвместиmо. Обещаващо изглежда 3-ката, ама е малко рано да чакаме някой да пише добавки за beta, a tabbrowser май няма и да дочакаме 64-битовия проект и той е доникъде...Първоначално публикувано от oddi
Нещо не ме кефи този плъгин, само заради All-in-One Sidebar и Tabbrowser-a ще кривна от правата вяра ако не ги обновят. Както викаш, ковнали ги с пирон горе и край, няма мърдане. Така и не им свикнах с тези барове от горна страна.
Не ги ли обновят трябва да оставам на 2-ката, но има един досаден проблем - понякога не иска да отваря сайтове, трябва да е затворя и пак да е отворя тогава всичко се зарежда, затова напирам за 3-та евентуално да е изчезнал този проблем. И оттук парадокса - мина ли на 3 няма ми ги любимите плъгини, остана ли на 2 - трябва да рестартирам лисичока отвреме на време. Ще се гръмна от яд.
Не може да ги няма плъгинчетата, ще ги обновят особенно ако са популярни, не се притеснявайте...а за табовете аз ползвам TreeTabStyle