Взех си нов телефон(SE G502)и понеже в комплекта няма кабел си купих и един син зъб та да си го свържа с компа.Нещо обаче не успявааааааааммм.
Инсталирах драйверите.Включвам синия зъб(да му е.а и зъба) на телефона и давам отметка за видимост,после ръгам и зъба на компа в usb-то и отварям програмата(BlueSoleil).Давам и да търси друго устройство и тя намира телефона и се изписва и модела му (G502),след което щракам на него и от позволените действия избирам "file transfer",след което ми иска парола на компа и на телефона давам една и съща парола и чакам да стане чудо ама не става.На 10 пъти ще ми изпише ,че връзката е пропаднала а на 11-тия ще вземе да се свърже(и иконката на програмата в лентата става зелена),ноооооооо да не си помисли някой че става нещо?ТЦ тц.Отваря ми друг прозорец на който се вижда някак папка на с име "памет" или "карта памет"(нямам карта с памет на телефона) и като щракна на нея забива.Пробвах и със Sony Ericsson PC Suite 4.0 и на нея същата история.Разпознава телефона като G502,давам им паролите и малко след това връзката прекъсва или въобще не се осъществява.Някякви идеи кво става? [:anx:]