Страница 17 от 28 ПърваПърва ... 7151617181927 ... ПоследноПоследно
Резултати от 241 до 255 от общо 418
Like Tree16Одобрявам

3D филми - даунлоуд ,формати и контейнери

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Feb 2012

Re:3D филми - даунлоуд ,формати и контейнери

Здравейте,

някой може ли да предложи качествена програма за конвърт на 2Д към 3Д.В момента ползвам Xilisoft 3D, ефектът не е много добър обаче.Гледам на LG с пасивна технология.

2.  

3. Тук е от
    Apr 2012

Здравейте
    От доста време се мъча да подкарам 3D Bluray филми в формат ISO но така и не тръгва 3D ефекта.. какво ли не опитах, не става. 3D BR Rip тръгва на Side by side, но имам доста Bluray филми, а немога да ги гледам. Лаптопа ми е MSI GT 780DXR, видеото е GeForce GTX 570M.
    Ако някой знае нещо, моля да сподели. Благодаря предварително!

4. Тук е от
    Dec 2010

Цитат Първоначално публикувано от kokinski
    Здравейте
    От доста време се мъча да подкарам 3D Bluray филми в формат ISO но така и не тръгва 3D ефекта.. какво ли не опитах, не става. 3D BR Rip тръгва на Side by side, но имам доста Bluray филми, а немога да ги гледам. Лаптопа ми е MSI GT 780DXR, видеото е GeForce GTX 570M.
    Здравей,
    Би ли споделил какво ти е ТВ-то и как се опитваш да пуснеш 3D Bluray.

5. Тук е от
    Apr 2012

ТВ-то е Samsung UE40D6200TS. Прочетох цялата тема и не можах да открия точен отговор на проблема си. Маунтвам 3D BluRay ISO-то в Daemon tools, пускам го с Totalmedia Theatre или Power DVD 11, давам на 3D Но ефект няма, пускам 3D-то и от ТВ-то но няма ефект. Отначало бях с HDMI кабел 1.3, но си взех 1.4 и пак нестава. Иначе Бд риповете си ги гледам без проблем на Side by side ili Half over under.

6. Тук е от
    Dec 2010

ТВ-то е Samsung UE40D6200TS. Прочетох цялата тема и не можах да открия точен отговор на проблема си. Маунтвам 3D BluRay ISO-то в Daemon tools, пускам го с Totalmedia Theatre или Power DVD 11, давам на 3D Но ефект няма, пускам 3D-то и от ТВ-то но няма ефект. Отначало бях с HDMI кабел 1.3, но си взех 1.4 и пак нестава. Иначе Бд риповете си ги гледам без проблем на Side by side ili Half over under.
    На Power DVD 11 задаваш ли Display device HDMI 1.4........ има три опции на херци и резолюция.

7. Тук е от
    Apr 2012

Да зададох му HDMI 1.4 1920 х 1080 24hrz, но даже и да му задам на автоматично като натисна на 3D и телевизора си го прави автоматично 1920 х 1080 24хрз и пак не ми излиза 3D ефект... какво ли не пробвах .. не става. Днес и ъпдейтнах драйвера на видеото, но ефект няма. Не разбирам много от 3Д.. но прочетох тук там и ми стана горе доло ясно как работи.

8.  

9. Тук е от
    Apr 2012

Още един въпрос. Мога ли да играя игри на 3D или трябва самата игра да има опция 3D. Примерно Battlefield 3 и други такива.

10. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2011

http://www.biohemmet.se/3dmovietrail...7minsample.php някой може ли да каже как се сваля от тоя сайт или да дадете от къде да дръпна някой 3D HD трейлър ?

11. Тук е от
    Jul 2011

Здравейте и от мен. От днес съм горд собственик на LG 42LW 5500 до тук всичко ок след 2 часа борба с плекс медиа сървър вече имам субтитри на 2д филмчетата. Проблема е следния свалям 3Д филм като в торента пише че има 3д субтитри, във папката с филма има нормален .srt файл и .idx .sub файлове правя ги всички с еднакви кратки имена като на .mkv файла и нищо няма субтитри филма тръгва в 3д разпознава го правилно телевизора върви 3д то но няма субтитри и като пусна менюто екранното ми дава неактивни редове за субтитрите и пише изкл. Та ако някой каже как да го реша този проблем ще съм много благодарен

12. Member
    Тук е от
    Mar 2012

Здравейте
    Няма да стане, notebook-а няма 3D TV support.

Още един въпрос. Мога ли да играя игри на 3D или трябва самата игра да има опция 3D. Примерно Battlefield 3 и други такива.
    Самите игри трябва да имат опция за 3D
    Относно точно Battlefield 3 мисля че вече пуснаха пач за играта с който вече се поддържа и опция за 3D игра.

13. Тук е от
    Apr 2012

Цитат Първоначално публикувано от zebra9
    Няма да стане, notebook-а няма 3D TV support.

Самите игри трябва да имат опция за 3D
    Относно точно Battlefield 3 мисля че вече пуснаха пач за играта с който вече се поддържа и опция за 3D игра.
    Мерси за отговора! Значи ще конвертирам 3д Bluray filmite, за да ги гледам на 3д.

14.  

15. Тук е от
    Apr 2012

Здравейте на всички, имам едно по-особено питане.
    Конвертирах успешно бг аудио в 3Д филм, но проблемът е, че на компа ми тръгва аудиото, а на тв-то не иска. Ок за тв-то е ясно, че не всичко тръгва, най-вече DTS звука на LG tv-тата, но го закачих и на WD мултимедийният плеар и пак не го разпознава звука. Набързо ще обясня какво направих- свалих си звука от 2D MKV филм с mkvextract, конвертирах го с необходимата програмка на AC3 аудио и го закачих към 3D филма с mkvmerge. На компа си тръгна синхронизирано, но на плеара... тц, изобщо не ми го дава в списъка с аудио формати. Явно пропускам нещо, някакви предположения?

16. Member
    Тук е от
    Mar 2012

Цитат Първоначално публикувано от didkapan
    Здравейте на всички, имам едно по-особено питане.
    Конвертирах успешно бг аудио в 3Д филм, но проблемът е, че на компа ми тръгва аудиото, а на тв-то не иска. Ок за тв-то е ясно, че не всичко тръгва, най-вече DTS звука на LG tv-тата, но го закачих и на WD мултимедийният плеар и пак не го разпознава звука. Набързо ще обясня какво направих- свалих си звука от 2D MKV филм с mkvextract, конвертирах го с необходимата програмка на AC3 аудио и го закачих към 3D филма с mkvmerge. На компа си тръгна синхронизирано, но на плеара... тц, изобщо не ми го дава в списъка с аудио формати. Явно пропускам нещо, някакви предположения?
    Нали видео пускаш уж, защо се опитваш да го плейваш като аудио?
    Би трябвало да го търсиш като видео file, не като аудио

17. Тук е от
    Apr 2012

Цитат Първоначално публикувано от zebra9
    Нали видео пускаш уж, защо се опитваш да го плейваш като аудио?
    Би трябвало да го търсиш като видео file, не като аудио
    Първо не се опитвам да го плейвам като аудио. И второ, забелязал ли си, че има филми с няколко аудио формата, както и езици. Случвало ми се е да си дръпна филм, например, с аудио на английски с DTS и AC3, руски - DTS, мандарин - DTS, кантонски - AC3 и всичко това скъпи zebra9 е към едно видео. След като се пусне филма от аудио опциите на плеара си избираш, кое аудио да си пуснеш. Въпросът ми беше, при условие, че бг аудиото след вграждането го виждам в списъка с аудио формати и ми тръгва на компа, защо не ми тръгва на плеара и не го виждам в списъка с аудио формати към филма през плеара.
    Наясно съм и с релийзи, и със субтитри - занимавам се с превод и редакция от 4 години, така че доста неща са ми ясни и за конвертирането и за синхронизирането. Обърнах се за помощ към някой по-компетентен в тази област, а именно вграждането на аудио формати.
    Досега не съм си играла с тези опции, защото не ми се е налагало, но отскоро имаме 3D тв и се хванах да вграждам бгаудио, защото малката все още не може да чете, а 3D филмите с бг аудио в нета не са много.

18. Member
    Тук е от
    Mar 2012

Aха, ами не се беше изразил достатъчно ясно.
    Защо от това което каза:
    "но на плеара... тц, изобщо не ми го дава в списъка с аудио формати."
    излиза че се опитваш да пуснеш филма като аудио, или поне това е 1во нещо за което се сещам.

Въпросът ми беше, при условие, че бг аудиото след вграждането го виждам в списъка с аудио формати и ми тръгва на компа, защо не ми тръгва на плеара и не го виждам в списъка с аудио формати чрез плеара.
    Наясно съм и с релийзи, и със субтитри - занимавам се с превод и редакция от 4 години, така че доста неща са ми ясни и за конвертирането и за синхронизирането. Обърнах се за помощ към някой по-компетентен в тази област, а именно вграждането на аудио формати.
    Досега не ми се е налагало да си играя с тези опции, защото не ми се е налагало, но отскоро имаме 3D тв и се хванах да вграждам бгаудио, защото малката все още не може да чете, а 3D филмите с бг аудио в нета не са много.
    какъв точно модел ви е WD плеъра?

Въпросът ми беше, при условие, че бг аудиото след вграждането го виждам в списъка с аудио формати и ми тръгва на компа, защо не ми тръгва на плеара и не го виждам в списъка с аудио формати чрез плеара. Набързо ще обясня какво направих- свалих си звука от 2D MKV филм с mkvextract, конвертирах го с необходимата програмка на AC3 аудио и го закачих към 3D филма с mkvmerge. На компа си тръгна синхронизирано, но на плеара... тц, изобщо не ми го дава в списъка с аудио формати. Явно пропускам нещо, някакви предположения?
    А ако оставиш само БГ аудиото и махнеш другите аудио tracks, пак ли не иска?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 17 от 28 ПърваПърва ... 7151617181927 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Видео формати
    От didosl във форум Телевизори
    Отговори: 2
    Последно: 26-02-12, 00:00
  2. ПРЕМЕСТЕНО: 3D филми - даунлоуд ,формати и контейнери
    От kod във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 0
    Последно: 25-01-12, 17:45
  3. Програма за преработка на аудио формати на филми
    От зенит-е във форум Общ - софтуер
    Отговори: 3
    Последно: 28-12-11, 23:39
  4. Препоръчайте ми даунлоуд мениджър
    От get във форум Общ - софтуер
    Отговори: 4
    Последно: 11-08-04, 17:00
  5. Даунлоуд в мрежата
    От WISP във форум Мрежи
    Отговори: 4
    Последно: 19-03-03, 14:14

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе