Значи баща ми ми възложи задачата да избера подходящ цифров фотоапарат за домашно ползване аз лично имам наблюдения само от ревюта по разни сайтове все още не съм имал такъв освен на ГСМ-а ако може да се нарече камера изобщо [smilie25] Та търсим нещо за 500-600 лв максимум като по възможност по евтин но без компромис с екстри и качество (ако има нещо такова де) значи на пръв поглед си харесах HP 935 , Photosmart R707 ,Canon PowerShot A70 , Canon PowerShot A75 и тук таме някои други по "неизвестни" за мен марки,та може ли да ми пропоръчате нещо до максимум 600лв за любителска употреба като изискванията на баща ми са да може да прави нощни снимки (един колега му показал някакъв апарат от преди 2 години дето си го е копувал и в нощно време се виждало всичко като ден [smilie5] ) и батерията да може да се зарежда че иначе за 1 година ще го изплатим още веднъж с постоянна смята на батерии,аз лично бих искал да може да снима колкото се може по добри клипчета до запълване на допълнителната карта (смятам веднага да му взема една MMC 256MB поне) също да ползва ММС или SD карти и май това е всичко ако някой може да ми помогне ще съм му много благодарен [beer]