Да попитам за една мишка - A4 Tech - hubavi mi sa?
________
To war - firmness, in defeat - obstinacy, by victory - magnanimity, in pease - goodwill.
(W. Churchill)
________
Да попитам за една мишка - A4 Tech - hubavi mi sa?
________
To war - firmness, in defeat - obstinacy, by victory - magnanimity, in pease - goodwill.
(W. Churchill)
________
ABE TVOETO DYNO TOLKOVA LI E STARO CHE SI NQMA PS/2.
OBIKNOVENNO NA PLASTINKATA S IZVEDEN PARALELEN PORT DO NEGO IMA KUPLUNG PS/2 NA TEBE NQMQ LI
Ами то не е много стар, купуван е '98-а, има си изводи и за USB, и за PS2, въроса е, че няма къде да намеря изводи за тях. тоя дето го намерих не стана. А USB където търси нямаше.
________
(W. Churchill)
________
da ti kaja i az imam podoben problem,makar 4e danoto mi ima6e tozi prehodnik ps/2 mi6kite ne raboteha(: .ta qdosah se i namerih razpolojenieto na izvodite na ps/2 porta ,sled tova namerih ot koi izvodi na danoto se podava zahranvaneto mnogo e vajno da ne se razmenqt da ne izgori mi6kata . i o6te ne6to v knijkata na danoto trqbva da ima nqkakvo opisanie na izvodite na samoto dano obiknoveno sa 5 pina,a i o6te ne6to samite prehodnici bivat dva vida s 5 ili 6 otvora kato provodnicite sa si 4 .
razpinovkata pri men e takava:
1 data
2 empty
3 gnd
4 v cc
5 clock
tova e ot men .uspeh
Аз започнах да търся универсален USB извод, ама засега и такъв не намерих. Иначе tencks за инфото.
________
(W. Churchill)
________