Ами нали знаеш - има си всякакви раздели с видове и подвидове - 160 Gb - тъкмо...Първоначално публикувано от skynet
Ами нали знаеш - има си всякакви раздели с видове и подвидове - 160 Gb - тъкмо...Първоначално публикувано от skynet
Ако в същото време външният диск е бил включен, има вероятност, макар и малка, да му са се объркали дяловете. Подобни симптоми съм срещал на нормален диск и причината беше тази. Оправи се като изтрих партишъните и ги създадох наново.Първоначално публикувано от roumen68
Имам следното съмнение за проблема - предният ми диск се скапа известно време след като преинсталирах уиндоуса докато и той беше включен.
Сега нещата се повтарят - преинсталирах уиндоуса, докато беше включен и новият диск и проблемите не закъсняха.
Може ли нещата да имат връзка помежду си? Някакво противоречие от рода на - той си е външно устройство, а с инсталирането на уиндоуса докато и той е свързан - се възприема като постоянно включено устройство, някакъв си конфликт?
Pat, не мога да стигна до формат на диска. Мисля че от БИОС-а трябва да увелича времето за отговор на диска. Ще опитам още да си поиграя преди да го занеса за замяна.
Инсталирай си Partition Magic на лаптопа и там се опитай да му изтриеш всички партишъни и да ги създадеш наново. Друг вариянт - ззареждаш примерно Hirens.BootCD и с наличните инструменти действаш по диска. Това при условие че дъното ти "вижда" диска още преди уйндоус.