Ъъъъ...
и да го върнеш обратно след това, че само с паста не става..........
Ъъъъ...
и да го върнеш обратно след това, че само с паста не става..........
и полекичка с поставянето че някой крив крак може да се дочупи
Колко е т'ва достатъчно ? :DПървоначално публикувано от FearMe
А за тези от Варна и черноморието препоръчвам след сваляне на вентилаторите памук, клечки за уши и спирт. Не е истина тоя прахоляк като се смеси с варненския влажен въздух каква устойчива плака се получава по пластмасата. Аз така чистя перките. Въздухът под налягане не ми върши работа.
1.площ:Първоначално публикувано от p3ps1
- за AMD процесори - мажеш само кристала на процесора, а не цялата платка
- за INTEL процесори - поради факта, че всичко е под тенеке, мажеш цялото тенеке
2. количество:
да се покрие площта така, че да не може да се вижда какво има на нея, но толкова дебело, че леко драсване с клечка за зъби да не оставя бразда, а драскотина в слоя паста
ако прекалиш ще си намериш пастата разтечена по самия процесор, а ако е дошла малко най-вероятно ще ти забие. за изгаряне на съвременен процесор не може да става дума, защото не пекат чак толкова, а и самият радиатор ще поеме доооста топлина и критичната температура ще бъде достигната бавно, а не като едно време - 5 секунди без радиатор и процесорът изхвърча от слота като пуканка
Ех, лесна е тя вашата, ами аз! Трябва да чакам чаааак до Коледа за да му изтече гаранцията и тогава да помислям за отваряне и чистене. Та по скоро да изтича, че чекмеджето на CD-то вече съвсем меко хлопва при затваряне от вълмата насъбрал се боклук, а при вдигане на PC-то се чувства че е с няколко кила наддало откакто го купих през зимата!