Black Adder Не бих търпял омазан уиндоус. Не съм специалист, но мисля че ще мога да разпозная кога операционната ми система има проблем.
Black Adder Не бих търпял омазан уиндоус. Не съм специалист, но мисля че ще мога да разпозная кога операционната ми система има проблем.
43% засега са 1 Г , и 20% с по-малко .
С 2 GB са 17% , като от т х не се знае колко са на личен и колко на служебен комп.
Явно както каза колега по-горе
"комшу е геймър и 3 не му биха стигнали"
@ Mr.TECHNO
Не съм геймър, ама само като тръгне Autodesk Land Development-а да отваря някоя площ 800 декара с всичките и хоризонтали и изгъзици и ела да видиш как от 2-то гигабайта памет не остава нищо... Или пък имам си една любима растерна обзорна карта на българия с висока резолюция и размер от близо гигабайт и половина...
Иначе и на служебния с 512 мегабайта си я отвара... ама там времето ми не е ценно пък и не зависи от мене...
Наскоооооо, ти имаш ли си идея на 2 гигабайта памет как се отваря калкулатора и нотпада ?!?!?!?! А?!?!?
Сега сериозно. 1 гигабайт памет са достатъчни ако не играеш последните заглавия излезли по торент сайтовете , не се занимаваш с кад/кам системи , не работиш с фотошоп,корел и тем подобни софтуери за обработка на растерна или векторна графика.
Поне моята логика е такава
Два компютъра в нас.
Единия 2GB, другия 640MB.
3 компютъра
1. 512 мв
2. 12 мв
3. 640 кв
1 брой компютър с 512 Мб удома + още един с 512 Мб на работа.
За офиса ми стига, ама за вкъщи отдавна се каня да взема още една 512-ка
Или ще е най-добре направо да сменя домашния комп с по-нов, все пак ми е на 2 г.
512 и 256 у дома. Не зе занимавам с CAD/CAM, Corel, Photoshop и други подобни. Губя си времето с Linux/Unix и Windows. Обаче 512 е малко за виртуалните машини. На работа имам 256 , но там зяносвам едно хубаво сървърче за декстоп
3gb на десктопа и 320мб на лаптопа(повече не може каруцата му с каруца:-). По принцип на Батълфилд2 един му е малко а два са му достатъчно но "ХОРАТА ИСКАТ ДА ИМА";-)
И на PC-то, и на лаптопа по 1 GB. Ама не мога да гласувам два пъти
У дома:
1-Desk -1 gb
2-Desk- 1 gb
3- NB - 1.5 gb
1GB на лаптопа и 8GB на един xSeries 360 на IBM който го ползвам като десктоп Ами....с толкова си дойде
Стига си говорил смешни нещаПървоначално публикувано от Little_Alien
продавам много компютри и да ти кажа за аутокад не помага само рама ами процесора и доста добра ПРОФЕСИОНАЛНА видео карта!
Много архитекти мога да ти изброя които си взеха комп с 1 гб , защото не видях смисъла от 2-та гигабайта ( време никога нямаме казаха , но чак пък толкова не бави , колкото го изкарват )
рхитектите са 2-ма от най-известните във Варна Пл. Младенов и М. Стефанов!
@Stenly тука ме метна - днес засичах време за калкулатора и нотпада - 2 гигабайта биха единия с около 2,30 секунди ( голяма мъка взех да се замислям за още едно 1 ! :036: )
2 GB са си 2 GB и това е!!! Ами родих се от както съм вече с толкова. До скоро на 1 GB STALKER-а ми зареждаше средно между старо и ново ниво около минутка, сега не повечко от 20-30 секунди. А мдам забравих да кажа геймим яко, хехехехе .