Извинявайте за новата тема, но се чудих къде да задам въпроса, а той е - защо при включен кабел за интернет компа се рестартира, зарежда експито и цък - отново рестарт като изписва(по спомени и доколкота схванах от английския) че се е възстановил от сериозен ерор(грешка), като дръпна кабела всичко е ок ( с вграден модем съм) +
Рестарт и то по-няколко пъти правеше и предната седмица - без значение дали е с или без кабела за интернета (вечерта преди този проблем изггледахме на компа 2 филма във формат mkv, незнам що го споменавам ама мисля, че има връзка със слабата ми видеокарта - GF 4 MX 400 )- отворих го пуснах прахосмукачката(после рабзрах, че на компа се духа, а не смуче), но реших, че не му е достатъчно това - та изкарах от слотовете - видеокартата, рамта, и модема + вентилатора и радиатора на процесора) При последващото пускане още при зареждането буквите излязаха с артефакти и вертикални черти по целия екран. Забравих да кажа, че при една от процедурите нараних с отверка няколко пистички на видеокартата, та в момента съм GF 2 MX и поне с картината като цяло нямам проблем.