компутора ми се рестартира когато му скимне.допитах се до мн.мнения и полу4ажам по4ти един и същ отговор:има6 софтуерен конфликт м.б. м/у някоя програма и някоъ драйвер.има ли такава програма която да ми тества системата освен uninstalera[]
компутора ми се рестартира когато му скимне.допитах се до мн.мнения и полу4ажам по4ти един и същ отговор:има6 софтуерен конфликт м.б. м/у някоя програма и някоъ драйвер.има ли такава програма която да ми тества системата освен uninstalera[]
ми няма програма
ама ако беше описал системата и какъв ОС/софт има на нея можеше и да получиш решение.
Преди да се рестартира изписва ли някакво съобщение.
Много малко инфо си дал.
Има една хубава статийка по въпроса - http://www.kaldata.com/articles.php?action=show&id=52, не вярвам веднага да ти реши проблема, но ще ти помогне да го локализираш по-лесно. Успех!
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">компутора ми се рестартира когато му скимне.допитах се до мн.мнения и полу4ажам по4ти един и същ отговор:има6 софтуерен конфликт м.б. м/у някоя програма и някоъ драйвер.има ли такава програма която да ми тества системата освен uninstalera[]
<div align="right">Originally posted by vlade_2 - 08/03/2005 : 07:26:28</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">Лепнал си вирус и/или троян е другото мнение, което ще получиш, ако разпиташ още повече хора.
Имах преди време същия проблем и се оказа,че е несъвместимост между две банки памет.
При мен рестартирането се оправи, след като промених на CAS 2.5 от CAS 2.0 Важно е да се отбележи, че използвам 400 MHz памет Kingston "peer of 2", а дъното работи на (133x2) 266 MHz max и въпреки това при CAS 2.0 се рестартираше неуправляемо, когато си поиска. Може да работи 10 часа без проблем и изведнъж БУМ... При CAS 2.5 работи перфектно! Откривам такъв проблем при много машини, работещи с DDR и мисля, че трябва да се започне оттук при проблем с рестартиране. Явно при DDR паметта времето за опресняване е критично или просто в БГ се внасят некачествени памети, което не ми се вярва много...