Страница 2 от 22 ПърваПърва 123412 ... ПоследноПоследно
Резултати от 16 до 30 от общо 319
Like Tree10Одобрявам

Помощ при избор на LCD монитор

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Sep 2012

Отговор: Помощ при избор на LCD монитор

LG май имат най-евтините IPS монитори. Горе-долу една надница отгоре на BenQ. 22 LG IPS224V-PN /IPS - описание.
    В плод и зеленчука е две надници по-скъп... иначе granity правилно те е насочил към този монитор.
    Иначе всичко друго е с лош ъгъл на видимост и цветове. В случая тоя BenQ е 170/160 и трудно ще намериш нещо друго без значение от марката и цената.
    Ето ти примерно един за над 500 лв. http://nikem-bg.net/computer-compone...scription.html И да имаш парите не бих ти го препоръчал.

пс. Има го и в Скай - http://sky.bg/Details.aspx?ID=20720 Цената е обновена днес като гледам значи е актуална и е наличен.
    Между другото честита покупка на компютъра.
    Този пост е редактиран от sunabouzu2; 27-10-12 в 00:17.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Sun,не те разбрах за Benq-то,бива ли го или -не?Иначе за монитора не искам да е по куриер,защото желанието ми е да видя има ли изгорели пиксели.

4. Member
    Тук е от
    Sep 2012

Мне посоченото LG е най-евтиния (IPS) и може да се каже че го бива. Тия TN дето ги гледаш са си един дол дренки. Разликата е в изходите и дизайна и големината разбира се.
    Та дали ще е Benq-то или друг няма особено значение.

пс. LG-то го има освен в техното и в JAR но отново имаме няква бясна цена при това на прИмоция.
    http://jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=546628
    Този пост е редактиран от sunabouzu2; 27-10-12 в 00:30.

5. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Едно такова чудо ще свърши работа Преходник VGA женско (XGA- DVI) Analog мъжко от bomba.bg,ама мониторът е малък и с ниска резолюция,плаче си за смяна.

6. Member
    Тук е от
    Sep 2012

На първо време може да го вържеш към изхода на дъното за вграденото видео. HD4000 е доста добро и освен че ще си гледаш БР-ките и игри ще подкарваш. По-важното ще ползваш компютъра вместо да сбира прах.
    Иначе все си мисля че такъв преходник трябва да има към комплекта на видеокартата ама явно съм в грешка. Кой точно модел видео взе?

http://www.sapphiretech.com/presenta...pid=1523&leg=0
    DVI to VGA Adapter
    Този пост е редактиран от sunabouzu2; 27-10-12 в 00:58.

7. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Може,ама хваща външната и трябва първо да я махна,а не ми се занимава-сума ти време усуквах ония смоци,та пак на ново.С картата стана малко фал,но не ми се връща-втората(новата) версия на GB HD 7770 R777OC 1BG,малко е орязана:GIGABYTE- I found some useful information and would like to share with you.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Sep 2012

Искаш да кажеш че като вържеш монитора към вграденото не се детеква автоматично? Да не си вързал телевизор към външното? Всъщност ако имаш такъв ползвай него вместо монитор.

Хъм не знаех че има две версии на GB.

10. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Не,при децата няма такъв ТВ.Смятах да купя по-смотан монитор 22'' и ТВ 32" на хлапетиите.Може и няква 24"ТВ да взема за общо ползване,но е голямо за монитор и малко за ТВ,пък и разположението на мебелите в детската е за отделни монитор и ТВ.А имам 40" LED,но нямам HDMI,та нищо не вързах.

- - - Обновено - - -

Момчета,направих обиколка из магазините,наистина до 300 лв единственото свястно е-http://www.technomarket.bg/products/.../lg-ips224v-pn.Тези на цена 200-240 лв-не струват.Купих преходник DVI-VGA да включа стария монитор и ще търся нов,но с IPS матрица.Кажете няма ли някой кучи модел под 299 лв.

11. Member
    Тук е от
    Sep 2012

Точно това е кучия модел за 260 лв. Въпроса е че при вас няма нормални фирми и всичко е с бесни надценки.
    Филипса например е малко по-скъп http://nikem-bg.net/computer-compone...scription.html а при теб кой знае какви пари го продават.
    За около 300 лв. се взима по-голямото LG http://nikem-bg.net/computer-compone...scription.html та просто без коментар.
    Този пост е редактиран от sunabouzu2; 27-10-12 в 16:04.

12. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Така е-предлагаха ми 23" ЛГ и 21,5" Дел на 350 и лева.Отрязах синока с думите: "Имаш баби и дядовци,обърни се към тях" и приключвам засега с това.По скоро ме интересува работата на компа и пускам нова тема с въпроси.

13. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Взех LG IPS224V,21.5",FullHD LED,IPS матрица,DVI/HDMI.Мониторчето е супер за цената,да не говорим,че досега бях с 15" на десктопа и лаптопа.Препоръчвам ви го.В Ера-Пловдив,Скай и Никем-София е около 260 лв.Зрителният ъгъл е невероятен(40ската Тошиба TL933G в хола-ряпа да яде,а старият с TN-през прозореца),контраст,цвят-идеални.Намирам два кусура:маже бърз кадър;гадно голямо като луната,светещо в червено копче за включване!
    Благодарско на granity!

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Мерси честито да ти е новото мониторче и дълго да го ползвате.Дано не съм бил много груб като ти обяснявах ,че е по добре да вземеш втора употреба отколкото Филипс-а.Сега ти е станало ясно защо.На пръв поглед и мен не ми харесва онова червеното копче как свети когато е изключен-решението може би е да го изключваш от контакта ,ако те дразни Но аз лично скоро не съм виждал по добър монитор на такава цена.Това да му е кусура.

16. Member
    Тук е от
    Jul 2011

Светенето на "гадното" копче би трябвало да може да се изключва от менюто за настройка, когато монитора се ползва.

17. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от raziel66 Виж публикацията
    Светенето на "гадното" копче би трябвало да може да се изключва от менюто за настройка, когато монитора се ползва.
    Ще пробвам.На синока не му пука,но мен ме дразни като е включен да ми се блещи;като е изключен не съм в стаята.
    granity,момчето от което взех монитора даже се изненада,че имат 22ka IPS на 260 лв.Мониторът бил нов модел и току-що получен,а аз скачам на мига:D.Бях се отказал заради високата пара,но разглеждайки попаднах на тази цена в Пловдив(та спестих 10 лв за доставка и исках да мога да му проверя пикселите,а с поръчка по нета не става)-прежалих фонда "И аз съм човек":D,но синока се радва.
    Момчето в магазина беше любезно и отзивчиво,та си пробвах монитора с моя програмка,която хареса и си я свали на него-Eizo test 9 EIZO Monitortest - Freeware - EN - Download.CHIP.eu .
    Другото,за което напсувах тези от LG,че не са дали DVI кабел,а само VGA(хвръкнах с още 6 лева) и захранващият е къс с вграден щепсел на адаптора,което го прави дебел и пречи на другите щепсели в контакта.
    Кажете сега,какво е това двоен екран на този монитор?

18. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Светенето на "гадното" копче не видях да може да се изключва от менюто.Ползвал съм този монитор 5 дни докато бях на гости на приятели,понеже те искрено се смяха на 9 инчовия ми нетбук и ми предоставиха този по голям екран да поработвам през деня на него.Но не съм си играл с настройките му чак толкова.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 22 ПърваПърва 123412 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Помощ за избор на монитор
    От Conqueror във форум Общ - хардуер
    Отговори: 0
    Последно: 24-07-12, 01:57
  2. Помощ при избор на TFT монитор.
    От vacata88 във форум Общ - хардуер
    Отговори: 6
    Последно: 14-03-10, 06:00
  3. Помощ за избор на 22 инчов монитор
    От cKo7 във форум Общ - хардуер
    Отговори: 12
    Последно: 11-09-08, 11:59
  4. Помощ при избор на LCD монитор
    От SPaun във форум Общ - хардуер
    Отговори: 4
    Последно: 15-09-07, 11:19
  5. Помощ при избор но TFT монитор!!!
    От bukke във форум Общ - хардуер
    Отговори: 4
    Последно: 01-08-06, 00:51

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе