ЗДР-Колеги...
Пьрво да се застраховам от непознаването ми с тази част на техниката и термините в нея, за което се извинявам.Хрумна ми една идея за След време-ако мога и как да Подновя старият си настолен комп с по-модерни части/ако може де/ Или да се оглеждам за Нов.
Игри или тем подобни стрелби не ме интересуват/няма кой да играе/- просто желая да има ХДМИ-зада мога по-някой пьт да гледам филми на ТВ с звук без допьлнителни кабели/чинчове/.
Незнам какво ще трябва да се смени по-него и дали ще бьде сьвместимо с моето ПС. Опитах се да извадя някакви параметри за моята конфигурация,но се извинявам ако нещо сьм сбьркал
ПС-Работи без проблем за сега с /XP/сьм като Хард диска/160гб/ ми е разделен на /C-32GB/ /D-133GB/ така поне видях,като и двата дяла особено/д/ има много свободно място около/100гб/
Незнам кое е процесор/стар ли е/,дьна платка- абе...ето ви какво пише на кутията..
Gigabyte
S-series
;GA-G31M-S2L'
CORE 2; DDR2-800
Intel- GMA3100, Gigabaite/Lan/
CPU-E1200- 1,6GHz
speed-1599mhz
Memory Ram-1GB
И това сигорно е картата//- Intel/R/ GMA 3100-256MB
Незнам дали и какво е нужно зада подобря/заменя или подсиля ПС с нови или закупени 2 рька от колегите части.
Моля за вашите насоки-кое и как да направя ако има смисьл де.
Дане забравя и финасовата част,която е най-важна за мен, колко по ефтини по-добро за началото на Подсилване/ьпването/ на стария Войн.