Преинсталация значи да се манхне статия уиндоус и да се сложи нов...
Преинсталация значи да се манхне статия уиндоус и да се сложи нов...
аха значи не е нещо по-процесора и дьното а за настроките и драйверите сигорно не са както трябва настроени..така ли
Колеги днес ходих да погледна компа по-обстойно според мойте виждания
-дьното MCP73PV- MSI NVIDIA MCP73PV/ Google Преводач
Google Преводач
С вградено видео...нали така
Има и вьншна видеокарта /ATI Radeon HD5450-512mb/
До тук с това,което видях..сега с вьпросите
По вьпроса с заспиването и сьбуждането имам питане и какво сьм видял/направил/
-при оглед на дьното нямаше явни,видими следи от подути кондезатори и прочие
-кабела на Монитора бе свьрзан за вьнш.карта а не вьв вградената такава.
Това ме усьмни в изправноста на видеото/вграденото/
На вьншното монитора зарежда -При обратния вариант с вклю кьм вграденото-НЕЩЕ.
Може ли проблема да е в дьната платка или просто да не е инсталиран драЛвер,биос или нещо др.
А забравих да кажа не е с ВИСТА а УИН 7/32/
Инак компа си зарежда-перките се включват и работят, процесора и той работи-КАКВА може да е причината според вас за това явление.
Захранването ,което погледнах на бьрзо ,нещо Китайско ми се чини/250в/
Поздрави
Този пост е редактиран от zmeya.70; 05-11-14 в 18:03.
Когато се добави външно видео вграденото автоматично се изключва, не е задължително да има проблем.
Външното вероятно е добавено защото е по-бързо и не ползва от РАМ паметта на дъното.
Относно проблема със заспиването при Уиндоус 7 - доколкото знам, това си е добре познат проблем на Уиндоуса, който Майкро$офт така и не пожелаха да оправят (за да се продава Уиндоус 8, там проблема е коригиран)
П.С. За рам паметта която пишеш че е 3ГБ заета - да не би да се бъркаш, ако пише "usable" не е заета, а използваема, обикновено го пише на компютрите с 4 и повече GB RAM и 32 битова операционна система.
Този пост е редактиран от grischa; 05-11-14 в 17:33.
Зададено или рьчно се изключва.
Мале..кьм уин 8 ли да се насоча-кьв сьм ..лесно ли е за навигация
Вграденото видео се изключва автоматично ако БИОС-а разпознае външна видеокарта в слота.
За заспиването не мога да ти помогна, тази функция никога не съм я ползвал на стационарен комп. Ако не ми трябва - изключване, ако ми е необходимо да си запазя сесията с отворените програми - хибернация. За мен няма голямо значение че събуждането от заспиване става малко по-бързо
Моя въпрос е това аисър ли е или се бъркам.
Ами ако е АЙСЪР значи е сравнително марков и не би трябвало да имаш проблеми нито с захранване(освен ако не е сменяно с някое китайче)...
Никъде нищо не си казал за бюджет, но за 200-300 лв можеш да си вземе много добри машини на DELL, Lenovo и HP с гаранция
За сега сьм се спрял-да си подсиля моя комп ,с нещо по-добро. Н е дьржа да е велика работа а да е по-добьр като параметри от моя.За нов мога да помисля,Но ще бьде на Вноски/пари в кеш
Другото е да взема да махна моя,но незнам за какви пари и да си добавя и да взема по-добьр от него.
Тьй като моето ПС -пионер в /коре дуо/ се насочих,да си взимам компоненти/цели комп, за да го подсиля. Нямам никакви проблеми с него -гледам си филми/хд и онлайн/,музика сьщо няма да накьсват или прочие.
Просто ми е брьмнала мухата...и затова се допитвам до Вас,разбиращи от това.
Поздрави
само да вметна, че се произнася "ейсър"