Т'ва е много относително "нещо друго"Ще пробвам довечера като се прибера. //оффтопиц знам какво е одър хардуер
![]()
Т'ва е много относително "нещо друго"Ще пробвам довечера като се прибера. //оффтопиц знам какво е одър хардуер
![]()
Ъ.. Само да попитам после уин-а сам ли ще си ги намери тез ком-портове?
Случайно дъното ти да е ZIDA? На "доматите" COM и LPT портовете трябва да се свържат само с кабели на ZIDA, с други не става. Свързването на кабела с накрайниците е нестандартно при тази "марка". Щом дъното е работило с оригиналните си кабели /пък и в дивайс-а няма проблеми/ там е ключа от бараката []
от Всички мнения досега само МИКИ е прав
амиго плетката на кабелите при Зида е една и при останалите е друга - но само на КОМ 1
как да го управиш най-лесно - вземи си други кабели за това дъно
а ако няма направи си ги сам
При Зида плетката е тип Шахматна ( 13579-2468 ) а при другите е линейна -( 12345 -6789 ) - така че вади поялника и пой ласточка пой.
ако не си ме разбрал шахмат на горния ред са подредени крачетата 12345 а на втория 6789
а ти поиш на първи ред кабели ( тези на буксата на куплунга ) 13579 , и на втория ред 2468 кабел - и си готов
ади бегай , стига си чел![]()
1. Направи това, което казва DeathKnight. Win-a сам ще си намери портовете.
2. Ако не стане продължи с Miki с Mr.TECHNO![]()
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by Mr.TECHNO
...амиго плетката на кабелите при Зида е една и при останалите е друга - но само на КОМ 1...
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
На всички дъна ZIDA които съм пипал - е не са били много де [], и двата серийни и паралелния кабел не бяха стандартни. Може и да има дъна само с различен COM 1, не знам, то тези с Доматите /и Слънчогледите/ са "гении" [:D]