Страница 192 от 194 ПърваПърва ... 142182190191192193194 ПоследноПоследно
Резултати от 2,866 до 2,880 от общо 2909
Like Tree1310Одобрявам

Разскрежаване при климатиците

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на Genadi80
    Тук е от
    May 2017

Отговор: Разскрежаване при климатиците

.

Изпратено от моят SM-G900F с помощта на Tapatalk

2.  

3. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

milanov, никога не съм казвал, че моята машина не работи on-off, напротив. Но това по никакъв начин не променя комфорта в стаята. Нямам никакви шумове, пукания, тракания и никакви забележки към машината. Тя е просто незабележима. Дори и не ми е минавало през ума да я сменям с друга. Пък не е като да не мога, имам цял склад с машини.

... Относно другото, с колегите от другите фирми, освен че сме конкуренти сме и приятели. Засичаме се по обекти, семинари, вносители. Говорим се, смеем се. Хора всякакви.

KI_YOOU , Относно Мидеята, точно за това говоря, външно тяло не се монтира над улук, защото се получава точно това което сте снимал.

4. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2015

Само прахоляк.

batbojko ,
    не пият каквото си приготвил, а и на подаръци не гледат добре.
    Само бачкат.
    Прикачени изображения Прикачени изображения

5. Senior Member Аватара на Genadi80
    Тук е от
    May 2017

Цитат Първоначално публикувано от KI_YOOU Виж публикацията
    Горката Мидеа, вие на умряло вече 2ри ден. Като гледам обаче къде са забити външните, на клиента ще му е трудно да ги полива с топла вода, в такъв случай какъв би бил съвета на Вас - професионално занимаващи се с климатична техника?
    То като гледам снимката не е само Мидейката,а и Хаиера на последния етаж е в почти същото положение.

6. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2017

Разскрежаване при климатиците

Моите трудно ги хващах да не са побелели до вчера.
    П.п. МЕ-то си размразявя по часовник. В повечето случаи, нужда изобщо няма. Просто заради работата on/off, времето се удължава.
    milanov, вземи си някоя машина, с дефрости по часовник (които се смятат за комфортно работещи) и ти гарантирам, че он/офф ще ти се стори бял кахър. Ще си заобичаш zm-s и Тошибата набързо. Освен негативните, гледай и положителните черти на машините си. Това, че някои собственици изказват само суперлативи за климите си, а други работи спестяват, не значи че и те са перфектни.
    Този пост е редактиран от rosswen; 25-03-18 в 13:10.

7. Senior Member Аватара на Genadi80
    Тук е от
    May 2017

Цитат Първоначално публикувано от rosswen Виж публикацията
    Моите трудно ги хващах да не са побелели до вчера. [emoji16]
    П.п. МЕ-то си размразявя по часовник. В повечето случаи, нужда изобщо няма. Просто заради работата on/off, времето в повечето случаи се удължава.
    Това побеляване е поради това че съм напънал машината почти на макс в момента.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2015

Цитат Първоначално публикувано от Mega Виж публикацията
    milanov, никога не съм казвал, че моята машина не работи on-off, напротив. Но това по никакъв начин не променя комфорта в стаята. Нямам никакви шумове, пукания, тракания и никакви забележки към машината. Тя е просто незабележима. Дори и не ми е минавало през ума да я сменям с друга. Пък не е като да не мога, имам цял склад с машини.

... Относно другото, с колегите от другите фирми, освен че сме конкуренти сме и приятели. Засичаме се по обекти, семинари, вносители. Говорим се, смеем се. Хора всякакви.

KI_YOOU , Относно Мидеята, точно за това говоря, външно тяло не се монтира над улук, защото се получава точно това което сте снимал.
    Не казваш кой съм манипулирал и извини се моля те от мое име на колегите ти/ приятели ако нещо съм им досадил с някое запитване по имейла или телефона. Не знаех, че когато някой предлага продукт/услуга не трябва да му се обаждат.

Е на 25 декември (сигурно е било хладно навън) си писал, че за съжаление дайсейкая все още работи on/off и те притеснява. Какво те притеснява щом не променя комфорта в стаята?

10. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2017

Цитат Първоначално публикувано от Genadi80 Виж публикацията
    Това побеляване е поради това че съм напънал машината почти на макс в момента.
    Разбрах те, просто тук цяла седмица нямаше машина, която да не побелява. Влажност 100%, сняг и температури от -5 до 0.
    Genadi80 одобрява това.

11. Senior Member Аватара на dodo_pv
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Пловдив

То като гледам снимката не е само Мидейката,а и Хаиера на последния етаж е в почти същото положение.
    Генади, не е проблема в олука, а във водостока! Пострадали са и двете машини под него. Тази, която е далеч от него, не е засегната. Стряхата на сградата е достатъчна защита и на трите машини, стига да си ремонтират водостока:
    IMG_20180324_121419.jpg

12. Member
    Тук е от
    Nov 2014

Tоя водосток не виждам просто как може да се видоизмени,или ремонтира,или каквото и да било друго.При нас е същата работа като тази на снимката,едно към едно,дори преспите събиращи се отгоре са по големи.Точно от тази страна на фасадата никой не смее да сложи климатик,понеже като почнат да падат ония блокове отгоре просто климатика ще стане на ваденка.Спасението е само козирка над климатика от дебела рифелова ламарина под градус задължително ( иначе ударът ще изкърти и дебелия винкел който я държи заедно с анкерните дюбели).Аз имам жилище на първи етаж в пететажна такава сграда,и ускорението на буцата лед падаща от горе с страшно.
    Genadi80 одобрява това.

13. Senior Member Аватара на dodo_pv
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Пловдив

Пони, не е така. Виж заградената машина с червено, нищо и няма. Аз имам три такива, като нея и никога не са били затрупвани. От далечната 1998 година. Стряхата е достатъчна защита.

Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk

14.  

15. Member
    Тук е от
    Nov 2014

Те няма да бъдат затрупани,но проблема е когато настъпи затопляне .Тогава ледена висулка с диаметър 10 сантима , дължина метър и ускорение на Пършинг пробива тротоарна плочка.
    milanov одобрява това.

16. Senior Member Аватара на ccankov73
    Тук е от
    Apr 2013
    Живее в
    Разград

Абе то решение има - отопление на улука и водостока , ама орташката работа(кооперация) как ще стане не знам.
    А, и снегозадържане на покрива.Ако са 3-4 киматика може да дойде колкото 3-4 козирки , но пази и улука/водостока , и нищо не ти пада на главата/колата/климатика.
    Viking72 одобрява това.

17. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Миланов защо се нервиш излишно.Каквото станало,станало.Прекарали са те.За тези неща има компетентни органи.
    Понеже не чета част от постовете, ще обясниш ли кой/какво го е прекарало и какви точно компетенции трябва да потърси? Че всички искаме да таковаме дявола във въздуха, пък някой път обратно става...
    dodo_pv, Aleksandars, Rumb@ta и 1 други харесват това.

18. Senior Member Аватара на Genadi80
    Тук е от
    May 2017

Цитат Първоначално публикувано от Kasap Виж публикацията
    Понеже не чета част от постовете, ще обясниш ли кой/какво го е прекарало и какви точно компетенции трябва да потърси? Че всички искаме да таковаме дявола във въздуха, пък някой път обратно става...
    За дявола във въздуха съм съгласен,но прочети постовете ,че да не излезе че пиша не по темата.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 142
    Последно: 16-05-22, 19:43
  2. Разскрежаване при Fujitsu ASYA12LGC
    От p0ckata във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 40
    Последно: 26-02-11, 18:16
  3. Топло по време на разскрежаване?
    От alfonso във форум Основни принципи, теория, линкове и технически въпроси
    Отговори: 12
    Последно: 08-01-11, 11:48
  4. Силен шум преди разскрежаване - нормално ли е?
    От imegogo във форум Основни принципи, теория, линкове и технически въпроси
    Отговори: 15
    Последно: 22-12-08, 18:45
  5. Разскрежаване при климатиците
    От taralion във форум Основни принципи, теория, линкове и технически въпроси
    Отговори: 18
    Последно: 22-12-06, 00:53

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе