Хайде малко да внеса яснота да не става заблуждения. Ще ви пусна една схема за да се види, че мястото на външното тяло е възможно най-доброто.
"Самият монтаж беше изпълнен изцяло по вашите безумни изсиквания, противно на всички съвети относно мястото на външното тяло и начина на монтаж. При все че имаше много по-добро място за външното тяло, с перфектен тръбен път. "
Вместо предложеното място - на фасадата под прозореца на кухнята е монтиран с още 3метра тръбен път и отиде на балкона. Под прозореца щеше да капе и пръска на долните 6 етажа, независимо колко се изнесе напред тялото, все пак духа и вятър. На фасада се иска разрешение, е с такива неща ли да се занимавам. На балкона е в моя собственост, фасадата е обща. Така, че спор няма за това къде да е.
На този прозорец перваза е 35см., дълбок е и е неудобно за работа. Не мога да си представя някой да виси от седмият етаж с главата на долу , от моят прозорец. И не дай си боже да литне, така че пак балкона се оказва най-подходящото място. Като технологично не става да се монтира както клиента иска - еми няма монтаж, и всеки по живо по здраво.
"г-н Миланов, доста долно, но очаквано поведение от вас. Някак си нищо не ме изненадва. Какво точно е трябвало да оспорвате относно монтажа и кой ви е пречил? "
Не разбрах кое е "толкова долно", показах на edi част от разписан от мене протокол по повод негова закачка/шега. Даже не съм споменавал кой ми го е дал.
"г-н Миланов, някой насили ли ви да подпишете протокола, а бяхте ли насилен да носите бутилка с уиски след монтажа. Едва ли, защото аз не пия уиски? Не е ли време да престанете да пишете безумия и да манипулирате хората? Всичко, което се случва с вашата машина, е сътворено само и единствено от вас. Отказвахте всеки опит за съдействие. Дори и тук във форума сте го правили. Станали сте нарицателно, колегите от цяла София са вдигнали ръце от вас."
Еми даде ми за подпис, подписах го. Какво да оспорвам, да кажа ънду ли? Онова което не пиеш е подарък, ако на някой не му харесва това което са му подари ли или го подарява на друг или в кофата. На сила да съм те карал нещо да пиеш?
Не знам кой е вдигнал ръце, като някога се поинтересувах що така най,най, най, климатика работи като конвенционалка и се форсира като самолет. Ма това ти си си го написал:
"Нова клима в другата стая. Твоят монтаж е ПЕРФЕКТЕН на 1000%. Там никой нищо не е пипал и няма да пипа, всичо си ОК.
Сложих ме една 25ZM-S." - да, след като подсилих стойките е така.
И сега КОЙ и с КАКВО съм манипулирал?
- - - - - - - - - -
"...колегите от цяла София са вдигнали ръце от вас..."
И кои са вдигнали ръце. Това вече е лъжа и манипулация от тебе.
- - - - - - - - - -
...че поисках с лични средства да си купя платка за вътрешното тяло на гаранционен климатик.... е къде да я търся, в хлебарницата ли за да не безпокоя "вносителите" на дайсейкай.