И какво да чета - 3000 поста за един климатик?! Аре нема нужда. Това което разбрах от казуса е, че клиента не се е съобразил с препоръките на монтажната фирма. След което не е установен проблем при диагностика на самата машина, въпреки множеството оплаквания, че тя не работи според желанията и очакванията му. Ти твърдиш че е прекаран от нещо/някого и го съветваш да се обърне към кого?
Касапе айде ходи си лягай.
Изпратено от моят SM-G900F с помощта на Tapatalk
Ти правиш ли се или верно...
Не може хей така да слагаш климатик на фасадата. Малко по сложно стоят нещата. Това, че никой не се съобразява си е друг въпрос. Моите климатици няма да течат върху прозорците на съседите. Всъщност ми беше предложено най-неподходящото място, с трудно обслужване. Ако не си разбрал.
- - - - - - - - - -
Не работи според описанието, не става въпрос за желания и очаквания. На някои хора две вътрешни тела са сменяли и пак същото.
То затова сме в „Чудесата”,нови фасади заприличаха на нищо от кабеляци,тръби..и т.н.Докато няма,кой да упражнява контрол ще е така.А и на мен да ми капе на перваз и да пръска на дограма,как ще стане?
Предупреждавам няколко пъти и след това отстрелвам климатик!
Нали затова пиша,че няма контрол!
Минава човек от общината и прави предписания.
Ако сградата е в гаранция,строителя го отнася.Извън нея собствениците.
Снегозадържащи елементи и нагреватели в олук и водосток.При необходимост се пуска друг водосток от другата страна на прозореца.
Не се ли изпълни жесток акт!
Ами,ако висулка удари човек по главата?
Един климатик имам в терасата,другите са по фасадата.Всички кондензи са в тръби,които водят в канал.Тръбите са зад изолацията,която е десет санта.Всичко това съм правил лично аз преди да сложа изолацията.При мен клими работят до -5°С,в студа ползвам парното.Живея в триетажна кооперация.Всичко това,ако го прави монтажната фирма,щеше да ми струва....даже не искам да знам колко?
Какво пречеше на проектанта в Бургас да предвиди нещата с покрива,олуци,водостоци и конденз от климатици?Ама в Чалгария всичко може да става грозно и некачествено.
Офф!
Когато питах швабата/строителен техник/,защо отвътре слагат китайски гранит под прозореца,а отвън алуминиеви поли?
Ми отговори,че било по-евтино.Казах му че в БГ,хубавите къщи са със гранит.
Засмя се и каза че българите сме богати.
Наскоро попаднах на цигани строители,които много години са работили във Франция.Друго мислят и работят!
Аз,който казвах,че циганин майстор няма!
Този пост е редактиран от Viking72; 26-03-18 в 01:41.
Миланов 3-4г спам с тия куци машини твоите .. аз като попаднах на куца машина изкара 2 месеца на моята стена и отпътува да и се "радва" новия и собственик ..