"Болните мозъци" , обикновено практикуват тролене/триене с цел омаловажаване действията/труда на другите. Ако някой се разпознае , негов проблем !
През ноща темп. падат от 8 до 12° през деня стигат до 23-24 сутрин всеки се изнася бързайки за някъде . Кой как си ползва инвертора(като инвертор или кат духалка) си е негова работа така че без квалификации но то си е до човек .
- - - - - - - - - -
Темата си има заглавие и то няма отношение с това кой как си ползва машината в момента , а към работа в режим он/офф.
Всяко жилище си е индивидуално , а и всяко помещение.Някои имат нужда от топлене вечер , някои - не.
Пример - при мен (къща) точно моята спалня е хладилник.Лятото при 40С навън вътре при отворен прозорец денонощно над 27С не става, та в момента вечер си я топля с климатика.Колко гори ми е все тая - със сигурност е стотинки,он-оф незабележим.А всички други стаи нямат нужда от никакво отопление.Та всеки си решава - като му е студено натиска копчето и готово.
Хевито почна много да пука като се позатопли и го спрях. Просто си дразни, докато загрее пука, докато изстива пука... В стаята е 19,5...20° направо си е по-студено от зимата. Обаче пък тихо.
Тези хевита работят алогично...
Работят си много добре тези Хевита, особено при правилна експлоатация.
Каква е правилната експлоатация?
Моето си пукаше от самото начало. Като му мине гаранцията ще го вкарам в правият път.
Капака е под напрежение, в дясно опира най-горе в една тръба. Върху тръбата има някаква изолация залепена. Като се сваля и закача капака най дясната щипка щраква със зор. Мисля, че е от това.
Да, майстора дето го е монтирвал, трябваше преди това да ти прешпаклова стените.
По 5mm може да се мести напред назад. Планката позволява къде къде по криви стени. Панела дава отклонение на 3..5метра. На 80см е прав като стъкло. А и стените са шпакловани, не е гол панел.
Пука щото много форсирано/ускорено загрява. А в топло време направо е змей.
Защо 90% от "инверторите" на пазара (EU версия) имат толкова висок минимум.