Превод:" Някой ползвал ли е еко брикети и дали могат да се ползват в камини " Прити" ? "
Превод:" Някой ползвал ли е еко брикети и дали могат да се ползват в камини " Прити" ? "
Топлих се няколко зими с маслен радиатор+духалка(в най-студеното). Трябва да ти кажа че радиатора бавно загрява, но като загрее си е супер чисто, тихо и топло, само сметката му е соленка. Натискаш едно копче и го натискаш пак на пролет(верно че беше(все още е - не е изгорял) Сименс - над 250 кинта преди 3-4 години). При печката има много занимавки за които нямам време. Едни съседи са си сложили на газовата бутилка(от по-ниските) от горе една приставка(пита педя на педя) и бая топли да ти кажа - без майтап, само трябва да внимаваш да не я бутне котката .
Искам да помоля някой, който има маслен радиатор Diplomat OFR2011T да ми обясни как работи. Имам го от една седмица, но не мога да се преборя с него, понеже са ми сложили някакво друго упътване за съвсем друг модел. Все пак работи, но не мога да разбера за какво служи кръглото копче с числата от 1 до 24.
Най-вероятно часовник.Първоначално публикувано от Mirena
За банята има радиатори Адакс които влаго защитени.Ползвам такъв и е много комфортно. Каато цяло гамата радиатори на Адакс са много добри,само трябва да се подбере подходящия за даденото помещени.Монтираш го под прозореца и си гледаш кефа![]()
какво вие мнението за камина с пилети и дали си струва
намерих камина с пилети за 2000лв