Виж какво ще ти кажа, с газова техника- газови котли се занимавам от доста време и то с предимно италиянски на марката Imergaz, не са лоши, но ако искаш немски ще се тръшнеш с повечко пари а и незнаеш колко санемски! Правят ги в румъния а мамалигар и техника-мале мила ! ! ! Имама предвид на марката "Viessmann" ! Ако твърдо си решил да си на газ си вземи кондензен котел, там КПД-то е 106% - по икономични са, изгорелия газ го връща пак в котела за да си отдаде още веднъж температурата! Толкова по самата техниак, сега малко проблеми от финансова гледна точка(всичко до финанси допира)
Щяха да ни бият миналата година в Генерал Тошево при повече от 13-14 месеца хората който си сложиха такъв котел им настръхнаха косите като си видяха разходомера колко е навъртял за 2 седмици! Искам да ви кажа че там цената е една от най ниските в страната! Аз и колегите ми не сме виновни че има голяма сметка и че стой пак на студено, просто доходите ни са толкова мизерни!Като се има в предвид че аз настройх котела да гори по икономично, пак цената на това семейство дойде непосилна!Разбирам ги но сами са пожелали газ!АКо искаш по подробно да говорим може да звъннеш на 0883388768,аз съм от Варна. Държа да отбележа че вече напуснах скапаните фирми ззнимаващи се с газ
писна ми да слушам болката на хораат че началната инвестиция е голяма от 3 -5 хил. лв. и че плащат много! Азлично съм на дърва
![]()