Първоначално публикувано от my
Ами защо не изброи всичко за което си чувал? Има не три - поне тридесет известни марки и още не знам колко пъти по толкова неизвестни марки кондензни котли. И какво - да ги изброим всичките, за да не сме безпристрастни? Човека иска препоръка и аз съм дал моята, защото там имам познания и опит - знам какво препоръчвам. Дал съм и цените, защото изрично ги поиска втори път! А ти като си дал три линка, какво можеш да кажеш за тези котли - че цените им били различни? Аз на първите два не видях цените, а на третия линк, на стр.26 във PDF файла прочетох, че цената на Viessmann 26кВ е 5959лв, а на 35кВ е 6679лв! Наистина доста по-различни цени! Не съм сигурен, но мисля, че тук не влизат монтаж и аксесоари - още 200лв! Съжалявам, не съм искал да правя антиреклама, просто се аргументирам за препоръката си, понеже бях предизвикан!
Абсолютен спам! Това са изрази прочетени в публичното пространство и наизустени! В целия ти пост, а и във всичките ти постове досега, откакто се появи тук се четат само подобни наизустени фрази или мнения на съседи, познати и т.н. В това, че се интересуваш и четеш за газови котли няма нищо лошо, дори напротив, но те моля да не четеш лекции по непозната материя! И последно - като се обръщам към тебе my, се надявам да си вземе бележка и другият ти акаунт! Вярно е, че раздвоението на личността е болест, но трябва да се вземат мерки за лекуване! Остани/ете си със здраве!Първоначално публикувано от my
![]()