Най-евтино ще ти излезе с климатици
Ще спетиш и място и ще ти е чисто.
Тези Fujitsu са добри, но имай на предвид че климатици за нашия пазар произведени в Япония няма.
Това дето са ти казали е търговски трик. Но това да не те притеснява, за качествата на климатика може да съдиш по цената
Ако искаш по-добри се насичи към митсубиши и дайкин. Ако искаш да не ти духа климатика, тогава избери подов климатик те са специално за отопление. Допълнителен + за климатика е че ще та спасява и в жегата. По въпроса че климатика изсушава, има вече климатик на нашия пазар който подържа и влажноста. Имай предвид чве 12-цата е за 25-35 м2 така че ако ти са по-малки стаите може и 9-ка.
Относно дограмата за 2 месеца цената се вдигна с 50% и ще се вдига още ... Така че действай
Наистина локалното парно си е хубаво нещо, но тези с дървата са по-удобни за къща. Виждам съседа как се бъхти и на него му е писнало. Той е смалко дете, вярно детето се научава че там не трябва да пипа ...ама дявола и той си знае работата.
Така че най-добре е на газ, ама щом не се прекарали не се знае кога ще е това, на мен от 1,5г. ми казват че ще прекарат но така и не са. А газ има на 10м на съседната улица
И аз преминах на климатик иначе смятах с газов котел. Специално за котлите има вече нови модели кондезни с повишено КПД ао не знаеш