[QUOTE=VanDan;743938]До колкото имам спомен, май вашата къща беше нова тип сглобяема с някаква умопомрачителна изолация (30см). Бяхте писал, че на -3гр. само от пусната за 1 час фурна се вдигала температурата с 1гр. в 40кв.м. Не е коректно така да хвърляте твърдения, които са за частни случаи, а да изглеждат като общовалиден факт.
Да, настина е така. Това означава ли че не трябва да поствам мнение? Както сам пишеш аз не крия нищо и не заблуждавам никого, а изцяло стоя зад думите си.
- - - - - - - - - -
[QUOTE=warm;744340][QUOTE=VanDan;743938]До колкото имам спомен, май вашата къща беше нова тип сглобяема с някаква умопомрачителна изолация (30см). Бяхте писал, че на -3гр. само от пусната за 1 час фурна се вдигала температурата с 1гр. в 40кв.м. Не е коректно така да хвърляте твърдения, които са за частни случаи, а да изглеждат като общовалиден факт.
Да, настина е така. Това означава ли че не трябва да поствам мнение? Както сам пишеш аз не крия нищо и не заблуждавам никого, а изцяло стоя зад думите си. Изоалацията ми е 21см. а не 30см.