И вярно ли е че в сравнение с система с радиатори е по-скъпо за изработка подовото.
Изпратено от моят Lenovo A7010a48 с помощта на Tapatalk
Преглед за печат
И вярно ли е че в сравнение с система с радиатори е по-скъпо за изработка подовото.
Вземи да прочетеш темите из форума, вместо да питаш и чакаш някой да ти пише едно и също отново и отново.
Ами да речем едно 1500лв ще е по-скъпо
Не, вече многократно е отговаряно на подобни въпроси, зададени от други хора преди вас. Не сте първия, който пита подобно нещо. Има си отделни теми посветени на различните видове отопление, котли, подово, радиатори, сметки и т.н. Това ми беше мисълта. Може да се прочете там тази вече дадена информация. Поне по основните въпроси. Няма отговарящи на щат, които като роботи отново и отново да пишат едно и също. Хайде за нещо специфично добре, но за основните неща може да се запознаете от вече наличната информация.
Благодаря ти ще ги разгледам може би просто не съм ги намерил.
Има други теми за изолацията, но един съвет от мен по темата - отоплението с котел е инертно, а вътрешната изолация намалява инертните на помещението. Ако имаш възможност - външна изолация задължително.
Ето
Раздел Отопление
Някои примерни теми, но има още доста подобни
Отоплителна инсталация - високо- или нискотемпературна?
Акценти в отоплението
Избор на метод за отопление
Колко ви струва отоплението на природeн газ с локално парно?
Отопление на газ
Отопление и топла вода, моля за съвет
Въпрос за водно подово
Избор газов котел
Помощ за изграждане на локално парно с газов котел
Отопление + БГВ на газ
Избор на седмичен стаен термостат
Подраздел Топлоизолация и дограма. Вентилация и обработка на въздуха
Подраздел Други начини за отопление
И накрая ще се самоцитирам
Благодаря ти много за извадките !!!
Разгледайте форума от компютър. От телефон е по-трудно за цялостна представа и навигация.