"Miho " Има тема за твоите въпроси там си задай въпросите."leonartis " то е ясно че ще направи толкова температура колкото му зададеш ,ако си добре изолиран и и 26гр ще ти направи.Важното е колко накрая на месеца ще ти е сметката.Сега като ни занулиха на 01.01.19 имам 350лв за трите месеца-октомври,ноември и декември..По 0.91лв е газта в Шумен.Писал и друг път ,че съм на 2 етаж от къща, 4 стаи кухня,коридор и баня и тоалетна заедно.От 05.30ч до 21.00ч 22гр.останалото време на 21гр.На котела показва 50гр на водата.Първоначално като включи работи на голяма мощност около 5-10мин. на 4-5степен .На дисплея има огънче .Който е с Висман знае за какво става въпрос и после намалява на първата степен като стигне 50гр и така държи докато не изключи по стайна температура,която съм му задал.На първа степен съм слизал до газомера да го видя едвам се върти брояча.Много бавно.Иначе на 4-5 степен полудява.На зададена 22гр температура включва на 21.8 и изключва на 22.2гр.Сега в този студ това става за 20-25мин.После става докато изстинат радиаторите 22.6гр и 1 час не работи котела и после същият цикъл.На едно завъртане отива 0.500 от кубика.