Здравей Лазар,
Ударих отново на камък, фирмата която е полагала тръбите отдавна не съществува и няма никаде никаква изпълнителска документация. Съседите преди години са минали само с техническите проекти но сега вече неможе. Те ме съветват да потърся друга фирма за технически надзор и тя да ми изготви някакви документи.
Както и да е зимата наближава и се замислям да купя маслени радиатори. Възможно ли е с маслени радиатори да имам същите сметки както и с газово котле. Т.е. дали маслените радиатори биха били сравними с газово котле по отношение на месечните сметки.
Ако някой знае модел или марка маслени радиатори, които биха били икономични, моля да сподели.
Благодаря!

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър
 5Одобрявам
5Одобрявам

Отговор с цитат
  Отговор с цитат 
  Първоначално публикувано от Rakeem
 Първоначално публикувано от Rakeem 

. Не знам как и защо ги правят нещата, но със сигурност газификацията си заслужава, макар и с някои дребни неуредици. Радвам се, че нещата все пак ще се случат и дано да си доволна от избора си, защото това е най-важно
. Не знам как и защо ги правят нещата, но със сигурност газификацията си заслужава, макар и с някои дребни неуредици. Радвам се, че нещата все пак ще се случат и дано да си доволна от избора си, защото това е най-важно