На балкон. Труден за разглобяване на място, ако се свали става, но съм на трети етаж. Най лесно с вишка иначе трябва да се сваля един стъклопакет и да се провисва техника навън почти целия. Само питата от вън е удобна за пръскане с маркуч или водоструйка.Първоначално публикувано от igt

викам си ОК щом така си мисли.
Имам Air Blower и забелязах, че с него пада изцяло праха от турбината, но за да я мина цялата трябва да натискам цял ден
...Надявам се тези дни да приключа с тези неща и да не тормозя повече машината. Тъй като явно ще трябва компресор за въздух , за да стане качествено работата, а аз нямам искам да питам дали някой е пробвал спрейчетата със сгъстен въздух - цената на един 400мл. е около 10лв. Мога да ги извикам от фирмата, която го монтира, но бих искал да не ги занимавам с това, за да няма физиономии и т.н. По принцип не съм човек , който робува на техниката, но и не съм някой мърляч и честно казано не очаквах да стане някакъв проблем. Според вас освен "сухо" почистване нужно ли е да се мие топлобоменника? Когато го монтираха си беше доста чист. Забелязах, че турбината има липсваща лопатка на една от секциите и е заменена с 2 пластинки за противотежести - предполагам турбините са чупливи и трябва да се внимава с тях?