тя електрониката е встрани от топлообменника .. хората от клипа с водоструйка го мият така че няма проблем ако се внимава
тя електрониката е встрани от топлообменника .. хората от клипа с водоструйка го мият така че няма проблем ако се внимава
nanizealot - най добре да използваш пулверизатор , но за целта трябва да премахнеш пластмасовите елементи за да имаш пряк достъп до топлообменика . Напраскваш с обезмаслител (А1) и го отмиваш с пулверизатора (като внимаваш да не пръскаш към дясната част , където е електрониката и мотора на турбината).
Видях клип в youtube за това попитах
И аз съм мил моят с водоструйка, но с пароструйка може да имаш проблеми ... Много е гореща ...
Отделно парата прониква навсякъде ...
Ако се престрашиш според мен трябва да е късната пролет или началото на лятото и 3-4 дни след това да стои изключен от мрежата, както и по време на почистването.Това ако е топло времето за да може влагата/конденза от парата да се изпари от електрониката и едва след да се включи в мрежата.Ако времето е хладно и/или влажно може и повече време да му трябва ...
WIN_20150908_180515.jpgWIN_20150908_180515.jpg
очаквам да се задръсти още повече.това е първият ден от пясъчнатя буря.та после маи без измиване няма да мине.въпроса е дали ще се отрази на работата на машината.работи постоянно и засега няма проблеми.
Зимъска при дефростите ще се изчисти
няма дефрости.неможе да се случи никока.дано се изчисти от дъждовете.
И "пясъчни бури"...
Какво бе, и аз имам фикус на терасата... Да не съм нещо врачка?
Като ги мързи хората да си попълнят профилите... полезни съвети ще получат.
Не бе човек недей така.Отговарял си ми мн пъти и го оценявам.Ще си взема поука за профила.Въпросът е как се процедира след това? Чистене ли или оставяне на самотек?
А за правописа ще си вземеш ли поука?
Този пост е редактиран от avenger; 08-09-15 в 22:02.
Взимаш една градинска пръскачка (за фикуси, палми... няма значение), измиваш внимателно ламелките - и си в джаза.
Някой знае ли къде продават това приспособление където се изтича водата при миенето на турбината.То е тип фуния.Мисля че при Velev гледах такъв клип.
Правиш си го сам, от по-дебел найлон и тиксо. Събираш мръсотията в леген.