Първоначално публикувано от
mokata7
Колега благодаря за информацията, за това, че не трябва да опира в дъното не бях се сетил

Има резон в твърдението ти ,но защо на LFC не е такава , а прилича на такава каквато се слагаше за шумоизолация на ладите на пода ,ако си спомняш!Представлява нещо като слепени парцали /вътрешната/ а външната е същата, с външен слой нещо като полиетилен - черен, които явно не позволява да се мокри, ако случайно попадне влага от вън при дъждове.Не е лепена втората изолация за компресора просто е обвит хубаво и е срязана там където са тръбичките,както казваш и ти.Мислех да търся такава, ама не знам от къде да взема!Според мен трябва да е и дишаща малко, за да не прегрее компресора,просто - трябва да има и вентилация малко, мисля.Остава още един въпрос, лятото дали не трябва да я махам, че при тези 40 градуса и климатика ми е на южна стена, става рисковано да не оплескаме пейзажа и да съсипа машината, че няма да мога да си го простя!Преди си го бях мислил, но като видях LFC се замислих пак по тоя въпрос!
Ако има нещо казвайте,според мен това е в пъти по-добре от това да увиваш нагревател около компресора , а за икономично е без мислено да се сравняват вариантите!По този начин компресора ще се топли сам и няма да изстива критично при големите разлики в температурите!
Поздрави!