здравейте, имам едно въпросче каква е чак "толкова голямата разлика" му тези процесори! Как ще усетя преимуществата на единия и недостадаците на другия! А и ако ми кажете кое дъно е добро за всеки един ще съм много задължен! 10х предварително!
здравейте, имам едно въпросче каква е чак "толкова голямата разлика" му тези процесори! Как ще усетя преимуществата на единия и недостадаците на другия! А и ако ми кажете кое дъно е добро за всеки един ще съм много задължен! 10х предварително!
Кажи пътрво какво ще правиш с машината си.Аз лично без да се колебая P4
Ако държиш на Intel и искаш нещо бързо P4.Вярно повече гущери се искат обаче процесора е показал какво може.В anandtech има сравнение на P4 и Celeron под Doom (вероятно повечето игри ще използват неговия enginе) и да ти кажа равни по цена Cel и Northwood NW повече fps вади
10х аз няма да го ползавам толкова за игри и затова се чуда дали си струва парите Р4ката! То ми е пределно ясно че тя ще е по добра ама ако говорим за 3кадъра... нали се сещаш че не е от значение за мен! мерси а за дъно какво ще ми предложиш!
Не са 3 кадъра.А за дъно гледай да е с 865 или 875 Asus или MSI neo
видях че не са 3 кадъра Обаче това новото на АМД не мога да го намеря по ценовите! мерси за всичко
ако не се лъжа кеша L1 бе 16 , вместо 8k -P4
в сраненние с останалите Селерони - 256 кешL2 - 128L2 -Celeron обикновен
останалото е въпрос на тестове