Някой знае ли дали на този процесор ще върви новия Windows x64. По принцип пише, че поддържа EM64T.
Някой знае ли дали на този процесор ще върви новия Windows x64. По принцип пише, че поддържа EM64T.
Първоначално публикувано от bx
мисля че сам си отговори с въпроса си !
ЕМТ ( Extendet Memory 64 Technology ) е направена за този windows ,не е както при Sempron 64b ( 64 битова организация само на паметта ! - но и той няма проблеми с WINxp 64 )
А някакво мнение за този процесор. Гледам много е ефтин (около $80), за работа предполагам ще върши добра работа, но за игри ...
Тоеа можеш ли да го направиш с всички процесори от този ти п - явно не - не избързвай със заключенията- всичко е до бройка според мен ( дъно , рам и процесор)Първоначално публикувано от wind-zone.com
Ако си го клопкнал лично , би ли постнал резултати - на всички ще ни е интересно да ги видим.
Цената от 80 $ без ддс и без вентилатор определено не е ниска .
специално аз бих си купил такъв , но БОкс вариант- все пак е с 36м гаранция , срещу 2-5м ако не е с вентилатор.
Еми все пак е един от последните модели на Celeron-D серията. Ама пък този 256KB кеш много малко ми се струва какво като се клоква на 3.7. Мисля, че в сравнение с тези последните Sempron-и, би работил по добре. Едни тестове биха решили проблема.
На Sempron-a колко мислиш че му е кеш памета?Първоначално публикувано от bx
А и от поста ти се подразбира че вече си се сдобил с intel дъно...