<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Кайсо - priqtelu vij kfo smenil sym 4 procesora 5ti 6te si kupuvam a tiq procesori /p166 i k-6233/ be6e 97-98 ako iska6 6te ti sravnqvam dvata koito sa mi v momenta p4-1600 i Athlon3100A+ na 1667Mhz no ako si privyrjenik na AMD nqma da ti haresa!
<div align="right">Originally posted by Az_sum_bre_ombre*-*29/09/2004*:* 1804</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Tи освен, че не си вникнал в поста ми, не си ми прочел и сигнатурата явно.
Не ми прави тъпи сравнения моля те! П4 на 1600 и еквивалентен АМД на 1667 Мхз. хе хе хе
ВИЦ!
АМДто издухва интела по правата линия, без дори да включва на втора.
Верно, все още има хора дето си вярват, но понякога наистина трябва да вникнеш и в приказките на останалите. Те не са случайни.
Та Омбре, смени няколко процесора <font color="red">клокнати на +50%</font id="red"> и тогава давай компетентни мнения, моля те. Така само се излагаш, до сега едно умно нещо не си написал по темата.
Не се засягай, ама просто в очите на някой човек, занимавал се поне малко и прочел доста на компютърна тематика, такива като тебе изглеждат направо смешни.[B)]