Тъй като гледам май съм тръгнал лошо... ДА бях доволен от моята конфигурация преди да пусна куейк 4 на макс НО там сеченето се получава от липсата на рам... и си викам следващото нещо ще бъде 1г рам... но после пуснах някакво демо на HL2 Lost Coast и там вече при максимални детайли се вижда че видеото неможе да се справя а то е 6800... тъй че просто реших че вече е време да се мине на PCI-E... и за това просто от там реших да правя този ъпгрейд... просто тази карта е добра има само 1 минус - не е PCI-E и за това вече помислих за ъпгрейд. Чесно да кажа от моята система просто не искам да се разделям само с процесора... той е б***и стабилния процесор... колко процесора могат да се похвалят с това че са си клокнали процесора с 50% без да барат волтажа. Е наистина може би това не е толкова впечатляващо но за мене е. Тъй че просто като гледам какви процесори правят ся пентиум... искам си стария но също и искам PCI-E и въпроса ми е има ли добро /поне колкото това което имам/ дъно което да поддържа стария сокет на пентиум и PCI-E ?
П.С. Това което не исках, да купувам нещо преходно, май ще се окаже нещото което ми трябва.